Ayperi15 https://hizliresim.com/eOweJ0 gördümde hiç böylesi çeken kıyafet görmemiştim. teşekkürler lcwakwak 😂😂😂
eslemsiii Ayperi15 LCW’nın indirimli ürünlerinin bir kısmı böyle benim kızında taytları var bi kaç tane böyle oldu. Bir tane taytınında sağ tarafı solmuş sol tarafı normal 😅
Munisee Ayperi15 tipatip aynisni kullaniyrm 😊 basima gelmedi ama cok komikmis. Uade mutlaka alirlAr yalnz benmde lcw dan alipta bel lastigi genisleyen sarkan tek urun buydu demek ki seride bi hata var 😊
Ayperi15 eslemsiii indirimli değildi canım sezon kıyafetiydi indirimli olsaydı keşke e bebek te çok yakışıyorum bu çekme sorununu
Esraabozdemir09 eslemsiii bu benimde başıma geldi indirimsiz üründe hemde 😅 arkası hardal önü sarı renkti 🤦🏻♀️
CilekRecelim Ayperi15 Allah Allah aynı seriden 4 tane aldım hiç olmadı bu sorun 😂😂😂 ama çekesi varmış o bacağın 😂
Avsininannesi15 Kızımdada bundan var ama e ebebekten almıştik yıkadım hiç fark olmadi 🤔sizde niye böyle olduki
Ayperi15 Avsininannesi15 bende e bebekten aldığım üstler dahi çekti üstelik kısa 30 derecede yıkıyorum 🙄