EsraSenam Kızlar doğumdan sonra baya Bi kilo verdim direncim düşüyor artık o yüzden hızlı ni şekilde kilo almak istiyorum ne yapabilirim ne kilo aldırır nasıl beslenmem lazım bilen var mı
Tortilla EsraSenam dınc olmak işim kıloya ne gerek varkı saglıklı beslen bıtamın takbıyesı kullan yarm saatte olsa yuruyus yap yapabılırsen
Zalimsin Bence taze ekmek Nutella geceleri uyumadan sür sür ye ben yedim daha veremedim o kiloyu 7 sene oluyo
Zeytin_cekirdegi EsraSenam eşim den söyliyim çok zayıf boyuna göre o yüzden 3 aydr cici bebe süt ikilisini yatmadan yedi bazn denk gelmediği yıyemediği zambda oldu. 6 kilo aldı dene istersen
sonsuz17 bambammom tm benim denemediğim şey kalmamıştı bu şekil aldım inan benim kadar zor kimse yoktur kilo alamayan şimdi de iştahım açıldı 🤭😒 göbek az var kurtulsam
sonsuz17 Zeytin_cekirdegi evt ama bu ay bir kaşık dövülmüş ceviz le pekmez de ekliyorum dahada aldığımı hissediyorum iştahım da açıldı baya
Zeytin_cekirdegi sonsuz17 yaa dur bn bunu eşimde bir deneyeyim👍ayy bn kndimde 5 kilo vermk istyrm ama veremiyorm insan bünyesi ne kadar farklı
EsraSenam sonsuz17 ya bende yapmak istiyorum ama iştahım hiç yok şu an yapmak istiyorum ama nasıl içerim diye düşünüyorum