Aysnr0507 Bebeklerinizin saçlarını kestirdiniz mi? Kestirdiyseniz ne kadarlıkken kestirdiniz? Benim kızım 2 aylık biraz saçlı doğdu hiç kestirmesem büyüdüğünde gür olur mu yoksa gürleşmesi için bebekken kesilmesi gerekiyor mu?
Melek0601 Aysnr0507 kızımın dogdugunda baya saçı vardı sonra döküldü ve çok seyrek oldu gurlessin ve sıklaşsin diye 7 aylıkken kestirdik şimdi daha güzel geldi saçları 🌸
Ecrinderin Ben iki kızımında kestirdim ne kadar erken o kadar iyi hemde bir kac kez kesilse daha iyi olur askında
Aysnr0507 Ecrinderin Melek0601 2 ay kestirmek için erken mi acaba? Bir de şimdi havalar da soğuk ya emin olamadım. Ama kestireceksem de yaza kadar geri uzasın istiyorum. Ne kadar sürede geri üzüyor?
Pankek Aysnr0507 Ben de kestirmek istiyorum ama havaların ısınmasını bekleyeceğim. Belki Nisan Mayıs gibi
Melek0601 Aysnr0507 evet şimdi havalar soğuk bebisde küçük daha havalar ısınınca kestirseniz daha güzel olur bizim 4 ay oldu daha toplanacak kadar saçı yok biz kazitmistik ama
Ecrinderin Bizim 6 aylık filandı kestirdigimizfe ama simdi diyorum 2 3 ayıkken daha iyi bence 1 yadında yeni uzadı bağlanmıyorda daha