sevilayaseeel Evet kızlar safra kesemden şükür ameliyat oldum safram alındııı, canım acayip çekirdek istiyor ameliyat olduktan sonra çekirdek yiyen oldumu yesem sıkıntı olurmu acaba ya
Ebruli101 sevilayaseeel yok kız ne sıkıntısı olacak 😂 ben ameliyattan bir kaç gün sonra lahmacun yedim😀
MaviliMaviliMorCicek sevilayaseeel aaaa geçmiş olsun cnm haftaya çarşamba da ben olacağım nasıl geçti
sevilayaseeel Ebruli101 ayyy masallah kız ben normal kahvaltı yapmaya korkar oldum sen lahmacun yemıssıın ohh miis canım cekti 🤣🤣🤣🤪🤪
Ebruli101 sevilayaseeel ameliyat olana kadar çok çekmiştim ameliyattan sonra acısını çıkardım valla 😆
sevilayaseeel MaviliMaviliMorCicek gözünü korkutmak istemem önyargılı olma ama ben sezeryan olmustum birazcık ondan fazla agrı cektim sanki ozellıkle narkoz sonrası🤣🤣
MaviliMaviliMorCicek sevilayaseeel hatta şimdi post açmıştım narkozdan sonra emzirebilirmiyim diye korkuyorum ya
sevilayaseeel MaviliMaviliMorCicek korkma Allah büyük bende yatıyorum hala bir hafta oldu ameliyat olalıı bende 17aylık kızımı emziriyorum emerek uyur doktor bana 24saat öncesi emzirme narkozu at sonra emzir çocuk etkılenmesın demişti ek gıdayla bi sekılde atlattık çok şükür zordu ama o da Geçti şükür 😇
MaviliMaviliMorCicek sevilayaseeel benim bebeğim 3 aylık nasıl yapcaz bilmiyorum odaya yanıma getirsem mi çok ağrım olursa ona nasıl bakıcam ki sen özel hastanedemi oldun kaç dikişin var bi de sonda takıyorlar mı çok soru soruyorum ama hiç bilmediğim için aklım hep stres
Brgl Çok geçmiş olsun.Bende 2 hafta oldu ameliyat olalı yeniden doğmuş gibiyim.doktorum taburcu olurken tanıdıkların sana onu yeme bunu yeme derler dedi ama sen kimseyi dinleme istediğini yiyebilirsin dedi bende öyle yaptim😀şimdilik bir sıkıntı yok