Eymenncik Evinizde oda kokusu kullaniyor musunuz? Ben sprey makineli olarak kullaniyorum ama bi turlu istedigim kokuya ulasamadim daha 🤷sizin favorileriniz neler canim anneler ☺️ beni aydinlatin🤗
Deletedmom62626 Eymenncik ben civilden oğluma kolonya almıştım kokusuna bayıldım orman kokusu kolonya kullanıyorum mükemmel kokuyor
Eymenncik agacsizkoala bende febreez japon cicegiydi sanirim onu kullandim ama surekli sık sık olmuyodu makine icin olanlarida yok sanirim 🤷
elifhanimm Eymenncik çubuklu boşver makineyi napiceksın bebek kokusuymuş acayip iyi diyorlar 30 tl falan
BARFAY Ilk aldigimda kokuyu seven ben sonra sıkılirim o yuzden sevdigim bir koku yok ama genellikle menekce tarzi kokular
MssKrks E bebeğin pudralı bebek kokusu çok güzel ☺️ Ben çocuk odası hariç çocuğun girmediği bi kaç yere koydum.
BARFAY Eymenncik pudramsi koku istersen e bebekteki kokuyu oneririm fakat cok cabuk bitiyor.2 hafta sonra bitmisti.
Eymenncik elifhanimm bi tane cubuklu aldim odayi hic kokutmuyo sinir ediyo beni 😂 insallah o kokutur alicam bakalim
2bebelianne__ Eymenncik Ebebek in pudralı oda kokusunu kullanıyorum mükemmel birşey çok kalıcı ve rahatlatıcı bir koku😍
2bebelianne__ Eymenncik pişman olmazsın asla😌 tum evı sarıyor kokusu kutunun dışını kokla almadan önce 1 tane yeterli geliyor
Eymenncik elifhanimm benimki bim bim ondan heralde 😂 e bebekten aliyim bide kac tane alsam tum evi kokutur?