Crnkalben Hanımlar bursa kadın doğum doktoru önerebileceğiniz var mı doruk hariç özelde devletten randevu almak mümkün değil şu sıralar
Kara-Kuzum Gokturkcum Ayşe hanım hayat hastanesinden ayrıldı kendine muayenehe açtı bende onda doğum yapmıştım sonra bebeğimi hastaneye götürdüğümüzde yoktu
Crnkalben psikolog-anne randevu aldım ama gebelik değil benimki adet olamıyorum onunla alakalı inşallah memnun kalırım
MihraKus Doruk olmama sebebini sorabilir miyim benim kadın doğumcum çok iyi yani çok gidende benim vesilemle memnun kalanlar oldu
Adanurymn Crnkalben doruk neden haric acaba benim doktorum embiye hanim ben cok memnun kaldim hic muayenesine gitmedim son dakika dogum icin mecbur oraya gittim cok guzel ilgilendiler
MihraKus Adanurymn benim doktorumda Embiye hanım kızımın ismi konusunda kararsızdık onda bile fikir verip yardımcı olmuştu çok memnunum doktorumdan sağolsun ilgisi bilgisi çok iyi kesinlikle
aslanlarin_mom Crnkalben Bursa’nın en iyi doktoru diyebilirim Murat Kadıoğlu Anadolu hastanesi özel birde Osmangazi artimi hastanesi mutlu kilciler ikiside doktorumdu ama Osmangazi daha uygun diye mutlu beyde yaptım doğumu çok güzel ilgilendiler