Yksonkaya Yeni doğum yaptım sezeryanla bugün 1 aylık bugün ama fena hâlde diş ağrısı başladı hamileyken hiç diş ağrısı çekmedim ama iki gündür şiddetli ağrı çekiyorum ilaç ne kullanabilirim bilgisi olan yardımcı olabilir mi 😔🙏
Esracemre Yksonkaya canim emziriyorsun parol sadece bende ayni durumdaydim 6 aylik oldugugun doktorakosarak gittim azmi ağladım sabahlara kadar yanagina buz koyabilirsin benimki oyle az haifliyordu
elizabeth Yksonkaya hamileykende çok çektim hala çekiyorum allah kolaylık versin. Minoset veya parol içebilirsin sadece. Ağrıyan dişinin üzerine sarımsak koyarsan iyi gelir. Yanağına buz koyabilirsin. Ağzını tuzlu suyla çalkalayabilirsin. En olmadı ağrı kesiciyi ağrıyan dişinin üzerine koy ısır ez dişinle o da iyi geliyor.
Mom10 Yksonkaya Dişçiye gitmenizi tavsiye ediyorum.Emzirirken kullanılabilen antiyotik ve parol verecektir.Ben de defalarca kullandım.Geçmiş olsun.
tosbigim11 Yksonkaya ah cnm geçmiş olsun 😣 en iyi ben bilirim o ağrıyı gerçi bütün annelerde de vardır parol içebilirsin sadece. Başka si zarar verebilir bugün çektirdim diş daha beter ağrıyor 😭😭 kökü iltihaplaşmış ucunda kök oluşmuş iltihap dan resmen zonkluyor şu anda 😑 çabucak geçer inşallah 🤲 biraz toparlan git hemen doktora
Yksonkaya Esracemre elizabeth Mom10 tosbigim11 Sarikuzumalp Herkesten Allah razı olsun minoset içiyorum ağrısını çok az alıyor ağzımı ne açabiliyorum nede yemek yiyebiliyorum emziyorum diye de antibiyotik kullanmadim ama tavsiyelerinizi uygulucam son çare doktora gidicem 😕😢 pandemiden dolayı dışarıdan da korkuyorum Rabbim herkese sağlık versin 😢
cinara Mom10 benimde dilerim kotu halde sut veriyorum peki ne zaman disciye gidip dislerimi tedavi ede bilirim? bi bilginiz varmi? simdi kizim 3 aylik
Sarikuzumalp Yksonkaya dişinol diye bi jel var canım dişine onu sürüyorsun o baya hafifletiyor ağrıyı. Sarımsak ezip koymak da aşırı rahatlatıyor kesiyor hemen ağrıyı. Ağrıyan yere zeytin çiğneyip koymak da beni aşıeı rahatlatıyordu. Bunları yaptım ben hep. Çok geçmiş olsun Allah düşmanıma vermesin o ağrıyı 🙏
Sarikuzumalp Yksonkaya canım dişinolu kesin dene emzirirken defalarca kullandım mecburiyetten. Ve ihmal etme mutlaka imkanın varsa git çektir. Bende ha geçti ha geçecek derken baktım resmen duvar tırmalıyorum acıdan o derece en son dayanamayıp gittim çektirdim hemde 3 taneymiş meğer pert olan. Sonra kurtuldum şükür.
tosbigim11 Sarikuzumalp ayy ya nedir bu dişlerden çektiğimiz 😩 bnde iki yıl önce cektirmistim yerine sabit kaplama diş yapıldı ve iki hafta önce de çıktı 😣 doktora bi gittim ben sadece düşen diş için gitmiştim 8 dolgu iki çekim dedi doktor 😭😭 ve bugün son dişi de çektirdim ölüyorum smdi çok kötü ağrıyor yaaa 🥴😭
Sarikuzumalp tosbigim11 ayyy 8 dolgu 2 çekme mii pert olmuş dişlerin yaa off kıyamam ben 3 dişe çok diyordum 8 diş çok fazla. Çektirmişsin bari kurtuldun ağrısı geçer sabaha onunda
[silindi] Yksonkaya bende çok kötü olmuştum dişten doğumdan sonra 5.ay disim çürümüş fayda etmedi ağrı kesici falan çektirdim rahatladım valla çok kötü bilirim o ağrı 😔
Mom10 cinara Siz doktora gidin işlem yapacaktır.Emzirirken yapılabilecek bir işlemse zaten yapar ve ilaçlardan dolayı şu kadar saat emzirmeyin der.Bana emzirirken kullanılabilen antibiyotik verdi ve diş çekimi yaptırdım bir sıkıntı olmadı.
tosbigim11 Sarikuzumalp hiç zannetmiyorum ya daha ağrıyor 😣 çocuğu 10.30 da uyuttum bnde hemen uyuyayım dedim ama nerde !!!! Daha ağrıyor 😣 işin enteresan tarafı yatınca bildiğin zonkluyor ama oturunca duruyor ağrısı 😭
cinara Mom10 bende hep dolgu olmasi gerek disler hamilelikte bi sey olmadi simdi disler gitti ahh kadin olmak cok zor
Yksonkaya Mom10 gittim doktora kanal tedavisi dedi antibiyotik verdi anestezi yapmadı ama o yüzden emziriyorum şuan insalalh birşey olmaz
Yksonkaya tosbigim11 aynen benimde öyle gece 11 den Sabah 10 a kadar çektim ağrı kesici de fayda etmedi ağladım hep çocuk desen daha 1 aylık neyse ki oglumdan Allah razı olsun sanki derdimi biliyor emzirdim emzirdim uyuya kaldı çok şükür