Burcem Hmtgce bende de yaramıştı sonra bıraktım pekmezli su ile devam ettim aynı şekilde onu içince de süt artımı oluyordu
birmelekannesi2 AselMirammm gunde kac damla kullanıyorsun canım birde icerigınde neler var bende alacam ama kararsız kaldım etkı eder mi dye
Hmtgce Burcem bu damlayı da suya mi katıyoruz Trendyol dan sipariş ettim nasıl kullanicam bilmiyorum da
birmelekannesi2 Mervecem sureklı kullanmak mı gerekiyor canım, kızım 8 aylık sutum azaldı artis olur mu acaba
AselMirammm birmelekannesi2 içerini bilmiyorum ama günde 20 damla kullanıyorum bi bardak suyun içine. Sezeryan olduğum için 20 damla normal doğum olanlar için 10 damla öneriliyor
Ata0905 Hmtgce bende işe yaradi bebeğim beş aylıkken sütümde azalma oldu hemen başladık günde 3 kere bir bardak suya 20 damla . Aksatmadan için. , Beraberinde bol su . Bırakmadan kullanın ben beş altı şişe aldım sanırım arka arkaya.
Burcem Xyz26 aynen normal içme suyunun içinde atıyorsun istersen sabah akşam kullan ister günde bir defa. Ben başlarda sabah akşam kullandım bu sefer süt fazla gelince kızımım genzine kaçıyordu emerken bende azaltmıştım
Xyz26 Burcem teşekkür ettim bunu da denicem bizimki saat de 120 130 cc içiyor ne kadar fazlalastirirsam kâr 🤷♀️