Aselhafsa61 arzubayram_ ben bir aylik koymuştum canim kilosu iyiyse kafasını tutabiliyorsa bide kangurunuxun yeni doğan ile uyumlu ise koyabilirsiniz
munevverusta arzubayram_ dört aylık olmak üzere artık ağırlaştığı için sürekli de gezmek kucakta durmak istediği için aldık tek başıma rahatlıkla takabileceğim bir kanguru aldım mağazaya gittim kanguruları denedim tek tek hangisinin içinde rahat ettiyse uykuya daldıysa ondan aldım
uykutulumu35 Birhemsireanne__ Erencinarinannesi bebeğiniz kaç aylık öne bakıcak şekilde oturtuyor musunuz kanguruda ? Benim bebeğim o şekilde durmayı seviyor ama kararsızım Arusdara
Birhemsireanne__ Kızlr bende Solomombaby nin kangurusnu aldım cok memnunum hiç belimi ağırtmıyor hemde cocuk icin en uygunu bacaklar M oluyor o önemli nokta birde bel destekli anne içinde önemli
Erencinarinannesi arzubayram_ mamadus almıştım 55 günlükken kullanmaya başlamıştım yenidoğan aparatıyla
yigit57 arzubayram_ Doğumdan itibaren koyabilirsiniz sadece yenidoğan için ayrı aparatla olanlar var onları deneyebilirsiniz. Aslında bacak yapısı için çok uygun değil ama çok uzun süre durmayacak ve zorunlu zamanlarda kullanabilirsiniz .
Erencinarinannesi theAna kanguru ile birlikte almıştım ona koyuyordum insta ya bakarsanız orada resimli bir şekilde var ben instagram dan almıştım ergonomikti