19052019 Kızlar bebeğim 31 günlük uyurken çok tısırdıyor sonra ona uyanıyor iki gündür böyle yaşayan oldu mu bunu geçer mi bu 😞😞 😞 ıkınması oluyordu o geçti bu başladı çok canım sıkılıyor biri bitiyor biri başlıyor napacağımı şaşırdım ne zormuş anne olmak
Nily 19052019 :)) ah ahh. Hepsi geciyor korkma. Bende o aylarda herşeyi kafaya takmaktan resmen birseylerin tadını cıkaramadım ya. Çok pişmanım. Şuan 4aylığıZ. Hersey normal;)
19052019 zeyzeyinannesi ıkınma gibi de değil bilmiyorum kızarıyor bazen burnundan hızlı hızlı nefes alıp veriyor
19052019 Nily ya gerçekten bugünler geçecek mi 😞 ona bişe yapamamak ağlayınca derdine derman olamamak ne kötü inşallah bizde rahata ereriz 🙏🏻
19052019 Nily ya gerçekten bugünler geçecek mi 😞 ona bişe yapamamak ağlayınca derdine derman olamamak ne kötü inşallah bizde rahata ereriz 🙏🏻
Nily 19052019 kesinlikle geçiyor:) tek yapman gereken herzaman pozitif olup bebeğinede bunu yansıtmak. Onlar hissediyor sen rahatsan oda rahat oluyor😌 sen bol bol kucagna al sarıl emzir kokunu hissedince o herseyı unutur zaten;)