Tiroit 40 günlük bebeğim bugün sabahtan beri uyumadı be ağlıyor emmiyor doğru düzgün mama verdim calpol versem mi veren oldu mu daha önce 2 Aydan küçükler kullanmadın yazıyor ama ilk ay aşısı zamanında ateşi çıkarsa diye vermişti sağlık ocağı
AnnesininUmutu Tiroit Muhtemelen gaz sancısı var bişey kullanıyor musunuz, banyo ve masaj yapsanız belki rahatlar 😕
hulyadurmus Tiroit canım gazı olabilir benim bebeğim de öyleydi sıcak su ile banyo yaptır masajla karnını ov
Belo06 Tiroit ben vermiştim 40 gunluktu hicc susmadii sürekli ağladı ateşide yoktu biyeri agriyo dedim yarım çay kaşığı verdim ben aile hekimine soraraktan verdim sende bı sor doktoruna istersen
Hantaha Tiroit benimkide öyle olmuştu canım 6.hafta atağı dedi doktor . Sen sakin ol bebeğini sakinleştir demişti doktorum . Ateşi yoksa korkma sakin ol .
Birprensesaannesi Tiroit Sağlık ocagı hemşiresinin numarası vardır büyük ihtimalle arayıp sorabilirsiniz bence saatta geç değil bir danışın.
Cizrelili Cizrelili emerken ayaklarını bisiklet gibi yapıp kendine çekiyorsa gazi vardır ve zinco iyi gelir ve yediğiniz yemeklerinize kimyon katin faydasini gorursunuz
Umutkusu Tiroit muhtemelen gazdır ateşi yoksa vermeyin. Ateş ve diş ağrısı dışında doktorlar da önermiyor.
eymenkerem Tiroit atesi olmayan bebeğe calpol verilmez gazi olabilir doymamış olabilir birçok sebebi olabilir asla hasta olmayan bebeği geçtim çocuğa bile ilac vermeyin
Umutkusu Tiroit alışırsa çok kötü ama gazlı bebekleri sakin ve yavaş bir şekilde battaniyede sallamak rahatlatıyor.
nursocum Tiroit valla canım aydan aya değişiyor şuan 10 aylığız 50 gün sürüyor uygulamadan bakıyorum bende