Omur160620 Merhaba arkadaşlar. Son bir haftadır her alt değiştirme de oğlum pipisini çekmeye başladı bu durumu yaşayan var mı? Vüdunu tanıyordur diye düşündüm ama bir yandan da acaba enfeksiyon var da kaşınıyor mu korkusu da var?
Pamukprensveannesi Omur160620 oğlumda yapıyor sanırım bezi açınca rahatlıyor kaşınıyordur illahaki. Herhangi bşrşey yoksa belirti gösteren endişe etmeyin
serebro Omur160620 kendini tanıyor benim oğlum da öyle bayadır her alt açmamda hemen el oray gider. Ben 1 2 dk musade ediyorum altı havalansın diye. Doktorumuz da kontrollü bir şekilde tanısın kendini ama çok fazla seyapmasin dediydi
Pankek Omur160620 Bizde geçen ay bacakları tırmalayarak başladı şimdi el oraya gidiyor. Sanırım normal bir süreç ben öyle tahmin ettim
Omur160620 Pamukprensveannesi üst taraflarda isilik var gibi küçük küçük her açtığımda krem sürüyorum ama illa çekiyor
serebro Omur160620 dikkatini farklı yöne çekmeye çalışıyorum farklı oyuncak vs veriyorum eline yada sevdiği şarkıyı mirildaninca bırakıp alkış yapıyor bazen 😊