Gonya_42 Esma9442 evet konyaliyim aslında Konya’nın ilçesindenim Çumra liyim bu söylediklerim çoğunu Çumra da bilir Konya’da da bilirler ama
mom073 Gonya_42 çok ilginc gercekten ben nazara inandığım için okutmak isterim valla ama gurbetteyim burda öyle okuyan bulabilir miyim bilmiyorum 🤷🏻♀️
Gonya_42 Esma9442 aaa kimlerdensin canım yok canım kurşun değil kırk çıkartma böyle oluyormus inan bende yeni gördüm biliyodum kırk çıkartma diye duymuştum fakat ilk defa gördüm
Esma9442 Gonya_42 buyukaşlamadaniz ama yengemin amcası cumrada büyükciftcilerden.. kırk çıkarmayı duymuştum da böyle kırk parça yakılması vs onları hiç duymadım kime yaptırdınız onu
Gonya_42 Esma9442 eşimin teyzesine yaptırdık cnm evet biliyorum bu soy ismi duydum bı kaçta tanıdığım var
Yksonkaya mom073 dikiş yeriniz ne durumda ben karnıma dokunduğumda hala uyuşuk gibi geliyor birde sardinizmi karninizi
mom073 Yksonkaya benim iyileşti dikiş yerim çizgisi bile belle değil sanki doğum yapmamışım gibi 🤷🏻♀️ Korse taktım bi kaç kez sadece ama göbüşüm duruyor 😪🥲🥲🥲🥲
Aygulzafer mom073 gusul abdesti alın ama kanamanız bitene kadar ilişki olmaması lazım bide namaz kılıyorsanz eger her vakit namaz abdesti almanız gerekiyor ☺️
mom073 Aygulzafer aynen canım kanamam bitse bile bi süre gireceğimi sanmıyorum 😂😂 hazır değilim sanırım