Sarebaby Kızlar e bebek baby plus termos kullanan var mı ? 260 ml mi daha kullanışlı ağzı geniş duruyor yoksa 350 ml olan mı ?
Gamze22 Sarebaby ben şuan için kullanmıyorum ama ihtiyacım var Migros’ta görmüştüm onların hacimleri e bebektekilere göre daha büyük daha iyi gibi geldi bana ve 50 tl idi
16102018 E bebekten 350 ml olanı aldım tavsiye ederim çok kullanışlı ağzını tamamen açmanıza gerek yok biberona koyarken gayet güzel
Sarebaby 16102018 hıh aslında biberon sığıyor mu içine onu merak ettim süt ısıtmak için istiyorum şimdilik 😂
Gonul_celen Sarebaby süt ısıtmak için english home dan biberon ısıtıcı aldım linkini koyuyorum ben cok memnunum cok ideal bir ısıda kalıyor süt dışarıya çıkarken bunu alıyorum genelde https://www.englishhome.com.tr/smiling-sky-0-biberon-isitici-10x10x20-cm-beyaz.html?gclid=EAIaIQobChMIjtmcx6W04AIViOmaCh0kxwmqEAQYASABEgI0mfD_BwE
16102018 Sarebaby anlatabildiniz 😀 biberona bağlı boy olarak sığıyor da ağzı çay bardağı ağzı genişliğinde belki bi tık fazla sığmayabilir 🤔
Sarebaby 16102018 o zaman sığmaz büyük ihtimalle netten bakıyorum bulunduğum yerde e bebek yok o yüzden 😊
16102018 2912alp ben yolculuğa çıkacaktım pembe olanı gönderdiler indirimde 18₺ ydi şimdi 70 küsürde akşam 11 de koydum İnan’ın ertesi gün öğlen hala sıcaktı
Gokceayy Sarebaby kendi sütünü sağınca 3 saat dısında tutamazsın ne kadar bi süreden bahsediyorsun ısıtmak için
TgcDvc Sarebaby 10 aydır mor renkli kullanıyorum yaklasık 14 saat koydugum kaynamış halde duruyo.. 17 18 saatten sonra ılınmaya baslıyo artık.. sanırım biraz şans meselesi
2912alp 16102018 bende indirimden öyle birşeye almıştım ama sabah koyduğum su öğlene çok ılık oluyor tekrar ısıtıyordum
Sarebaby 16102018 yok bahsettiğimiz ürünler farklı mor olan 50 lira pembe olan 70 lira pembe termosta 40 derecenin üzerinde sıcak su koymayınız yazıyor özelliklerinde 🤨
DerenGrkemYetiker Sarebaby kesinlikle çok kullanışlı. Ben sadece mama içerken sıcak suyunu koyuyordum çoku zun süre sıcak tutuyor. Şimdi ek gıda da alıyoruz akşam dışarda olacağımız zaman çorbasını koyuyorum sıcak sıcak.