Tgba- Merhaba. Bebeğim banyodan korkuyor çığlık çığlığa yaptırıyorum her seferinde kucağıma alıyorum elini tutuyorum ama asla sakinleşmiyor . Bu durumu yaşayan var mı ? nasıl atlattınız ? Yardım edin lütfen ne yapacağımı bilmiyorum
damlahira Tgba- Kaç aylık? Daha önce korkacagi birşey mi oldu acaba canım. Benim kızım 26 aylık banyoyu çok seviyor ama yüzüne su gelince çığlığı basıyor o yüzden sordum yanlış anlamayın sakın
Dmt-01 Tgba- kaç aylık bebeğiniz bide havalarda soğuk ama yinede banyo küvetine ılık su koyup kendisinide içine koysanız biraz suyla oynasa içine oyuncak filan koysanız suya alışsa biraz belki zamanla banyo yaparken ağlamaz
yagmur41 Tgba- canım önce ayak el ile başla karın derken seviyolar yavaş yavaş döküyorum suyu hoşuna gidiyor🙂 en son başını yıkıyorum sevmiyor çünkü ağlıyor başına su dökünce
esraozker Bilmiyorum canım üstte kalsın🙏🏻ayaklarından başlayarak suyu yavaş yavaş dökseniz belki alışır suya bilemedim şimdi
kokusudalin Ayyyyyyyyyy Allahimmmm bebeginiz kac aylikken hani 1 yas altiysa tavsiyem kendi kuvetinde salonda yikayin. Banyoda yikamayin. Bebekler görüyor herseyi malesef. Bende o hataya düştüm de o yüzden diyorum. Korkmayin diye anlatmayacagim ama rica ediyorum banyoda yikamayin bir süre daha.
damlahira kokusudalin İlk defa böyle birşey duydum ben doğduğundan beri banyoda yıkadım hiç çok şükür birşey olmadı
Tgba- kokusudalin salonda küvette yıkıyorum daha 25 günlük ve çok çaresiz kalıyorum çok aşırı ağlıyor 🥺
Tgba- Dmt-01 filenin üzerinde yıkıyorum zaten 2 kişi yıkıyoruz elimizden kayar diye korktuğum için file aldım ama bilmiyorum ya ne yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok 🥺
eceunverkanra Tgba- Bizim de oyleydi ben bu cocuk hic suyu sevmeyecek mi diye uzuluyordum. Sonra birden bire banyoda sustu ve hic aglamadi o gun bugundur suyu seviyor hatta cikinca aglamaya basliyor :) 2 ay 11 gunluk su an. Ben su sekilde yapmistim ondan aglamadigini ve alistigini dusunuyorum. Ustumu cikardim once ten tene temas yaptirdim oncesinde de biraz meme vermistim. Sonra yavas yavas ayagindan suya soktum aglamamisti sonra da bir daha aglamadi isterseniz siz de deneyin insallah en yakin zamanda sevmeye baslar 🥰
yagmur41 Tgba- daha küçük muş benim bebegimde o günlerde çok ağlıyordu sora sora alıştı yalnız başını yikatmayi sevmiyor 6 aylık benim bebeğim
Blndla Ben salondada yıkadm banyodada.Sevmeyen sevmiyor.5,5 aylık su an doğduğu günden beri cığlık cığlığa banyo yapıyoruz hala bişey değişmedi küvet file herseyi denedim banyo yapacağını anladığı an başlıyor cığlığa
DilarAykut Canım benimki de 32 günlük çok ağlıyordu küvete sokmadan önce onunla göz teması kurup konuşuyorum şimdi banyo yapıcaz mis gibi olucak benim kızım prensesim falan diye sonra da ilk ayaklarını sokuyorum suya bi anda ürpermesi diye babası da diğer elinden tutuyor öyle öyle atlattık