CidemNisa Kızım 5,5 aylık süt alerjisi olabilir denildi yaklaşık 15-20 gündür diyetteyim iyi gibiydi bugün sütle ilgili bir şey tüketmememe rağmen yanakları deli gibi kızardı 2 tane yumurta yedim o mu yaptı acaba ekstra bide sucuk bir türlü bulamadık test yaptırıcaz ama randevuda alamadık ama çözüm bulamamak çok zor yemin ediyorum varmı başına böyle gelen ya
[silindi] CidemNisa nasıl kızarık bunlar birbirini takip eden minicik sivilce gibi mi acaba bizimde böyle şeyler çıkmaya başladı doktorumuz egzama teşhisi koydu
Sltn CidemNisa yumurta da alerjen diye biliyorumbizde tok süt alerjisi araştırırken okumuştum. Et ve süt ürünleri tuketilmiyordu katı diyetlerde.tecrübeli arkadaşlar yazar POST yukarı çıksın.
Buskat CidemNisa süt alerjisi denince genelde dana eti ürünleri ve yumurtayı da yasaklıyorlar onlar yapmış olabilri😞
CidemNisa [silindi] bizimde egzama denildi en başta kortizonlu falan krem kullandık sivilce gibide oluyor ama bariz iki yanakları hani soğuktan gelirsin sıcakta kırmıZı olur bizim öyle ve aşırı kırmızı oluyor
Gonul_celen [silindi] ya bende o sebepten bgn doktora gittim çünkü bazısının ucu beyaz sulu gibiydi sinek ısırığı dedi ama evde bence sinek vs yok acaba yumurta olabilir mi şuan okuyunca aklıma geldi bu aralar sabahları 2 yumurta yiyorum hep
Muhteriz Belirtileriniz nelerdi acaba benim kızımın da yüzünde kuruluk var kırmızı kabartılar ve kakası da mukuslu
CidemNisa Muhteriz bizimde kakamız mukuslu belirti bizde egzama olarak başladı yanaklarında kızarıklık boyun altındada vardı birde vücudunda döküntü şeklindeydi
CidemNisa Gonul_celen belki olabilir sanırım çağın hastalığı oldu bu ya öncesen böyle bişey mi varmıi hayır birde sebebini bulamıyoruz test yaptırsak bile doğru çıkma olasılığı kesin değilmiş
CidemNisa [silindi] domateside duymuştum ama yediğim herşey salçaalı falan hiç birşey yememem lazım e nasıl süt olcak valla elim kolum bağlandı