Rules Mommy0609 aksine çok daha rahat yıkıyorsun çocukta daha rahat oluyor çünkü üşümediği için suyun tazyiğini az aç ama canım korkmasın ilk girdiğinde daha bilmediği tedirgin oluyor biraz ama hemen alışıyor
Oztgb1 Mommy0609 ben de sağlam diye köpük file kullanıyorum ama soğuk oluyo diye filenin üstüne ince penye bir battaniye seriyorum bir de öyle deneyin isterseniz
Mommy0609 Oztgb1 o da olabilir ama öyle titreyince soğudum daha fileden bide benimki durmuyo korkuyo diye yine kolumda yıkıyodum filenin çok işlevi kalmıyodu ondan banyoda birlikte yıkarm artık canım 😊
Mommy0609 Mehtee biraz daha büyüyene kadar kucağımda yıkayayım artık canım tam otursun küvetine oturtup oynatırım bende 😊
Ozcskrl Canım evet soguk oluyor ben dogdugundan beri köpüklü file kullanıyorum ama şöyle küvetini fileye gelecek kadar dolduruyorum su fileye temas ettiği için üşümüyo. Sen nasıl kullsnıyosun
Mommy0609 Ozcskrl küvete fileyi geriyorum yanda kovası maşrapasıyla suyu üstüne döküp yıkıyorum pis su filenin altında küvetin içinde birikiyor öyle yıkıyorum canım
Sema123- Mommy0609 en son kucağına alırsın bir kaç kez öyle su dökersin oldu bitti 😊umarım aşarsınız bu sorunu
Deryadgm Mommy0609 evet küvetle işimiz yok,ben öncesinde yıkandığım için banyoda sıcacık oluyor,babası sürekli su tutuyor hiç üşümüyor,çokta seviyor suyu elini uzatıyor fiskiyeye☺️
Zeynaa1 Mommy0609 bende civilde almıştım ama taşıması lazım yani çocuk bir kere banyodan korkunca hep korkuyor canım o yüzden şey yaptım biraz sert yazmış gibi olmuş şimdi bakincada
Mommy0609 Zeynaa1 yok canım öyle anlamadım ben sorun yok popo kısmı çok aşağıya iniyodu düz filede ondan bunu almıştım da filesiz yıkayacağım artık banyoda bakalım inşallah yeneriz korkusunu ☺️
ArasCinarveAnnesi Mommy0609 fileye ne kadar sıcak su da dökseniz o hemen soğuyordur diye düşünüyorum. Banyo yaptırırken tekrar bi bakın isterseniz benim oğlumda da o şekilde oldu bi kere fileye sıcak su dökmüştüm
gamzelikizim Mommy0609 kucaginda yıka benim kiz hic korkmadi aglamadi oturmaya baslayinca oturtarak yikarken agzina su kacti korktu sonra gecti yine korktu şimdi kucagimda beraber yikaniyoruz ohhh misss keske daha once deneseymisim
kbrrrclk Mommy0609 filenin üzerine müslin örtü serin onu ıslatın sıcak suyla böylelikle soğuk olamayacaktır
ezogelinn Mommy0609 Ay yavrum üşüyor herhalde ben önce başını yıkarım vücudunu suya değdirmeden eşim kucağında tutar başını küvete doğru verir ben şampuanlar durularım
Mommy0609 ezogelinn başlarından çok çabuk üşütürler o yüzden en son yıkayın demişti doktorumuz sen bilirsin tabi yine canım 😊
Mommy0609 Gunes55 kış bitene kadar en azından banyoda kendimle yıkıyacağım havalar ısınınca küvetin içinde yıkarım inşallah 😊
ezogelinn Mommy0609 canım sıcak odada 5 Dkda yıkıyorum zaten vücudunu yıkandıktan sonra da saçını fon makinesiyle kurutuyorum şuan 4.5 aylık hiç hasta olmadı
Momyyyy Mommy0609 demeli köpüklü fileden korkuyor kullanmayın bir daha çocuğunuz banyo yapmaktan korkmasın. Ben yazın havalar sıcakken duşakabine girip kucağıma alıp öyle yıkıyordum. Sizde öyle yapabilirsiniz ama çok dikkatli olun hemen kayıyor sıkı tutmanız lazım. Yada eşinizle beraber yıkayın.
Mommy0609 Momyyyy eşimle yıkıcam bi kaç sefer alışırsam kendim de yıkarım canım bakalım artık bulcaz bi çözüm ama köpüklü fileye koymam daha asla o titreyen hali gözümün önüne geldikçe o fileyi yırtıp atasım geliyo 😔