Mertelisa Merhabalar herkese. 5ay 9günlük bir oğlum var. İlçede oturuyorum çocuk doktoru sadece çarşamba günleri geliyor ve o gün buranın pazarı çevre köylerden gelenler oluyor ve baya kalabalık oluyor. Bu süreçte de bebeğimi çıkarmak istemiyorum. Sağlık ocağından tadım listesi istedim ancak liste yok dediler broşür gibi bişey verdiler onda da 1yaşına kadar vermemem gereken besinler var sadece pek işime yaramadı. Bana tadım listesi önerebilirmisiniz rica etsem
gulyasahin Mertelisa Verilmemesi gerekenlerin dışında mevsimine göre sebze ve meyve,kuzu eti,sebze çorbası,yüzey balıklar,köy tavuğu bunları veriyorum.Ben 6 ayda başladım ek gıdaya
Karpuzreceli Mertelisa şöyle bir tablo var işini görür mü bilmem yada istediğin tarz birşey mi ? Ben ek gıdaya başladım tablodan faydalanıyorum
Mertelisa gulyasahin ben şu an tadım yaptırıyorum 1ayı geçer sanırım tam ek gıdaya geçincede 6aylık olmuş olacak erkenmi başladım sizce
gulyasahin Mertelisa Ben 6 aya kadar su bile vermedim.4cü ayda bile ek gıdaya geçenler var ben doktorumun önerileri üzerinden gidiyorum tabi bebeğin kilosu önemli
Mertelisa gulyasahin sağlık ocağında tadımlara başlayabilirsin dediler bende yavaştan başladım artık 😊