Birtekmerve Arkadaşlar merhaba. Bebeğim bir aylık. Yaklaşık on gündür sabaha karşı dört gibi ıkınma tıslama gibi garip sesler çıkararak huzursuz tavırlar sergiliyor ve zorla kendini uyandırıyor. Ve o saatten sonra sabah saat on gibi ancak yeniden eski düzenine dönüyor. Her türlü yolu deniyorum ama sürekli ağlama bağırma hali içinde . Tam uyudu diyorum on dakika sonra ağlayarak geri uyanıyor. Aç değil altı kirli değil gazını da alıyoruz. Kaka problemi de yok. Nedenini bilemiyoruz çok çaresiz kaldım yaşayan varsa nasıl bir çözüm var yazabilir mi lütfen
Lalande Birtekmerve gazdır siz ne kadar çıkarırsanız çıkarın hep var hiç bitmiyor bir kaç saat rahatlıyor sonra yine başlıyor bizde de vardı ama zamanla daha azalacaktır
Deniz07 Birtekmerve Aynı şeyleri bende yaşıyorum canım 26 günlük bebeğim var bu sıkıntıların hepsi gaz sancısından kaynaklanıyor ne kadar gazını çıkarsakta bitmek bilmiyor hep huzursuzluk veriyor bebişlerimize canı acıdığı için uykuya bile tam olarak dalamıyorlar Allah bize sabır versin bolca 3 aylıkken anca düzeliyormuş
yokbecanim Birtekmerve aynısını yaşadık.sabah 4-5gibi çığlıklarla uyanıyordu.hep gazdan.ben de bi süre sonra üzülmemeye korkmamaya başladım alıştım.direkt masaja başlıyorduk rahatlayana tekrar gaz çıkarana kadar.sonra birden bıçak gibi kesildi o uyanmalar.
elizitosunannesi 1 ay 13 günlüğüz, neredeyse doğduğu günden beri var diyim normal uykusunu hatırlamıyorum. ıkınıyor, gırtlaktan tuhaf sesler çıkarıyor, eliyle sürekli yüzünü ovuşturuyor
Birtekmerve elizitosunannesi evet eller hep yüzde artık o ağladıkça ben çaresiz kaldıkça bi saatten sonra sizde ağlıyorsunuz çözüm olmuyo
BzeynepC Birtekmerve ne kadar cikarsanizda bagirsaklari yeni gelistiginden dolayi gaz oluyor. Bu surec biraz daha devam eder. Sonra rahatlarsiniz. Rabbim kolaylik versin. Masaj yapin bol bol. Bisiklet cevirir tarzi hareketler cok ise yariyor.
Dkk Birtekmerve siz 2 gün d vitaminini kesin baktınız ağlamalar azaldı süresi kısaldı 2 gün sonra başka saatte vermeyi deneyin aynı süre geçtikten sonra aynı belirtileri görebilirsiniz . Bizim başımıza geleni analayım size. Kullandığımız d vitaminini probiyotikşiydi. Çocuğum sürekli ıkınıp kızarıp morarıyordu. Uykusundan kıvrılarak uyanıyordu gazını çıkarıyorduk ama ters giden birşey vardı. Gözlemleyerek proviyotikten olduğunu şüphelendim d vitaminini değiştirdim. ARadan birkaç ay geçtikten sonra kendim kullanmak durumunda kaldım. 2.gün aynı sıkıntılar tekrar başladı . Probiyotikten olduğuna emin oldum. Maflor da yazmıştı doktor bu arada o zaten iyice fenalaştırmıştı.biliyorsunuz ki probiyotikler yararlı bakteriler buna rağmen bizde ters etki yaptım. Demek istediğim üründen bulunan herhangi bir etken madde sizin bebeğinizi etkiyor olabilir
Birtekmerve Dkk haklısınız her çocukta farklı etki yapabiliyor çok teşekkür Ederim deneyeceğim inşallah faydası olur.
Birtekmerve Dkk zaten dün vermemiştim bugün de vermeyeceğim d3 ü. Bu gecenin de gidişatına bakarak buraya yeniden yazacağım . Yarın güzel haberler veririm inş
Birtekmerve Dkk d3 ü 2 gün kullanmadım . Evet diğer günlere göre ağlama atağımız ve garip sesler çıkarma durumumuz daha azaldı . Tavsiye için teşekkür ederim tekrardan. Ben aynı zamanda gaz damlasında da değişikliğe gittim ondan da memnun kaldım. Şükür sıkıntılı geçirdiğimiz süre azaldı. Herkesin bebeğine şifa diliyorum 🙏 bu arada gaz damlası olarak nurse harveys kullanmaya başladık gaz sorununa etkili bir damla tavsiye ediyorum
Hmyraselmstfa Birtekmerve gazdır ooo benim bebegimde oyleydi cok sukur bırazdaha iyiyiz gaz damlası ıyı geldi ama aynı satte kullanmak sartı ıle biogaia damla iyi geldii 🙂
bsr5 2.ayımız bitti o ıkınmalar bitmiyor. Sabaha karşı başlıyor uyumak istiyor çocuk ama ıkınmaktan dalamıyor. 3.ayda biter diyorlar gün sayıyorum artık dayanamayorum öyle ıkındığını görmeye ama elden de bişey gelmiyor 🤷🏻♀️
Hmyraselmstfa Birtekmerve benimki suan 2 aylıgana gircek zaten gecti degil en azından o konuda bi nebzede olsa rahatlıyorum daha kullanalı 1 hafta oldu gayet güzel 😊