Aselinannesii6 Pamuk_seker mümkün olmaz sanmıyorum hele 10 haftalık hiç elle hissedilmez bebeğin yeri
Eslembaby-Cennetmomy Pamuk_seker bebeğin yerleştiği yere göre olabilir belki benim kızım ön duvardaydi 15 haftalıkken hareketlerini hissetmiştim
Atlas2020 Pamuk_seker aklıma benim hamileliğim geldi bende senin gibi hısediyorum dedıgımde milletin cevapı gazdır o gazdır 😂😂
Caglarass Pamuk_seker Bende hissediyodum sertlik olarak. Hareketlerini bile ilk olmasına rağmen 16.haftada hissetmeye başlamıştım
Aselinannesii6 Pamuk_seker 16 haftalık bi nebze hissedilir zayıf olanlarda bebek bi tarafa toplandıysa ama 10 haftalık imkanı yok zaten fasulye kadar bişey oluyo nası hissedilsin
Adarenn Pamuk_seker evet ben zayıf olduğum için hissediyordum sanki bir limon boyutu gibi elime geliyordu
Rzgr Pamuk_seker bende hissettigimi dusunuyordum ama suan saniyorum ki bu tamamen annelik hissiyle alakali bence. Orada oldugunu bildigimiz icin kalpten hissediyoruz. Ama ele gelmesi cokta mumkun degil sanirim😊
Pamuk_seker Teşekkürler kizlar 12 ve 10 haftalik annelerin inatla hissedik dedileri icin sordum ben neler yazdim ama anlamıyorlar 😀