Sngl12345 Poyraz_bebek sütünüzden sıkıp pamukla silebilirsiniz öyle derler büyüklerimiz dökülme olurmus deneyebilirsiniz bende öyle yapıyorum su an kızım 1 aylık
Poyraz_bebek Sngl12345 ay sut daha cok çıkartmaz ins. Vitamince zengin ya 😀😀😃 bugun baslayayim bende silmeye sut ile madem🤔
Minikannesi00 Poyraz_bebek canım çok erken daha benm oğlumun kulağnda falnda sarı tüyler vardı döküldü hep ,alnıda azalıyor git gide . Banyoda saçları falanda dökülüyor. 5 aylığız biz. Bnce bişey sürme ,döküleceği varsada dökülmez belki
Poyraz_bebek Minikannesi00 iste ondan korkuyoruz ama bizimkiler sari degil siyah anli simsiyah duruyor 😅
Fatma_52 Poyraz_bebek kozmda da vardi suan 4.5 aylik dokuldu alnindakiler ama simdi de biyiklari var🤭
Rubab_Mommy Poyraz_bebek Benim kizim 3.5 aylik.Yuzu kulaklaridi killiydi onlar dokultu.Hatta arka tarafda saclari fazlaydi onlar bile dokultu🙄Ama alnindakiler duruyo hala👻😂
Poyraz_bebek 1994ozg anlindakilere herkes dökülür diyor ama bizim bile saclarimiz bir parmaktan uzundu dogdugunda anli ve kaslari sonradan cikti 😅 saclari mecbur kestik 2 aylikken gucu oraya gitmesin diye uzuyor durmadan anlindakilerde sanki hic bitmeyecek diye korkuyorum😅😅😅
1994ozg Poyraz_bebek bizimkide ensesi kuyrukluydu artık aşırı saçı vardı hafif yanlar döküldü alındakilerde dökülür diyolardı yook dökülmüyo 😀 kız nasıl kıyıp kestinizz 😄
Poyraz_bebek 1994ozg üzüldüm ama ebe falan kesin demisti cok terliyordu eliyle saçlarını cekiyordu sonra aciyinca agliyordu😅😅