Denizo Oğlum çok hapşuruyor ve burnu hep tıkanıyor surekli de huysuz bana yardim edin lütfen ne yapmam lazım
AAEFS Denizo Benim kızımda da bu şikayetler vardı. En sonunda öksürükte eklenince doktora gittik. RSV virüsü kapmış. Özel hastanede yapılan testle öğrenmiş olduk biz.
Meroll Denizo serum fizyolojik alın şırınga ile(ucunu takmadan) günde 2-3 sefer temizleyin, odasını bol bol havalandırın.Burun temizliğini sık yapın.Bol bol emzirin.Benim de bebeğim 2 aylıkken oldu ben böyle yaptım düzeldi.
Denizo AAEFS Ezgiasya Sizlere de çok geçmiş olsun doktorlar bu kadar küçük bebeklere ilaç tedavisi verir mi ki
Ezgiasya Bizde de aynı sıkayetler var bizim burnumuz tıkalı oksuruk ve hapsıruk var balgam li burnunu temizliyorum yanında ketıl kaynatıyorum sırtına vuruyorum elimin ıcıyle ki balgam cıksın cok gecmıs olsun size
Ezgiasya Denizo hayır vermiyorlar sadece carpol ver 3 4 kez gunde dedı hava bile vermiyorlar kolay kolay
Canemir Denizo benim bebeğimin burnu akmıyor ama hapşırıyor öksürüyor burnu tıkalı olunca açınca öksürüğü geçiyor napmamız lazım 3 ay 17 günlük