Dilekkucuktepe Evet annişler bebislerinize yürütmeyi nasıl öğretiniz doktorlar yürüteç (örümcek) önermiyor özellikle de erkek bebeklerde yumurtalıklara zarar verir diye biz daha 3 ayligiz ama kafamda deli sorular 🤔😁 yürüteç olmadan geç mi öğrenir yürümeyi?
hankardeslerr Dilekkucuktepe 6 aylıkken oğlum bindi ama sadece 1 ay kullandık kendini sürekli aşağı doğru sallandırıyodu. Kaldırdım bende. Yaşına 15 gün kala yürüdü 👶
Rzgr Dilekkucuktepe ben oglumu hic yurutece koymadim. 11 aylikken yurudu. Ama bu bebekten bege degisir. Daha erkende yurur gecte. Ilk arabam vardi bizde. 7. Ayda ona tutunarak kalkmayi ogrendi once sonra yavas yavas ittirerek gittigini kesfetti. Sonra arabayi itmeye basladi. Sinra kanapelere tutunarak yurumeyi ogrendi. En son duvarlara tutunarak yuruyordu. Sonra bir aksam bir baktik kendi kendine yüruyor. Cok tepki vermemek gerekiyor cokta korumaci olmamalisiniz. Gozunuz hep ustunde olacak ama amann dustun bisey oldumu gibi abartili tepkilerden kacinmalisiniz. Yuruteci tehlikeli bulmustum. Ev kazalarina cok acik. Daha sonra parmak ucunda yurume gibi durumlarda olusabiliyor ve erkek bebekler icin biraz sakincali.
Zeyzey2019_ Dilekkucuktepe hiçbir şey yapmadım. Kendisi hazır olunca yürümeye başladı. Özgür bırakın bebeğinizi o zamanı gelince herşeyi yapacaktık.