GGUVENOZ Anneler bebegim 5 aylık mustela şampuan kullanıyorduk konak oldu hangi sampuanı önerirsiniz bebegi konak olan anne varmi?
Byn87 GGUVENOZ doktorum bana yikamadan bir saat once zeytin yagi sur ,onxe bir tarakla hafif tara sonra yika dedi.
wafflee_42 GGUVENOZ zeytinyağı. Ama direkt uygulama zararliymis sanırım. Oğlum 1 yaşına girdikten sonra vardı konak. Zeytinyagi ile temizledik
Busrayildiz GGUVENOZ minidolin demişti doktorum ama alıp kullanmadım bebe yağı sürüp bekletip masaj yapa yapa temizledim hemen çıktı
GGUVENOZ Byn87 1ay oldu zeytinyagi suruyorum ondan sonra banyo yaptırıyorum banyoda tarıyorum ama yinede geçmedi
GGUVENOZ Boncugunmelegi bitkisel içerikli mi canim hiç duymadım nasıl memnun kaldın mı sürekli kullanıyormusun
Boncugunmelegi GGUVENOZ konak için almıştım içerisindeki zeytinyağı sayesinde konak bitti alman ürünü asır iyi mustelaya boşuna para vermeyin
GGUVENOZ Atlas2020 bende mustela kullaniyordum ama konak önleyici degildi olmazsa onu alayım tesekkur ederim canım
Hakcjrks Mustela öneririm. Bi de hafta da 1,2 defa banyo öncesi zeytinyağ sürün biraz bekleyin sonra tarayın tahriş etmeden bi de başı köpüklü iken tarayın durulayın akıp gidiyor
Busrayildiz GGUVENOZ pamukla ve parmaklarımla 😂hafif kazıya kazıya acıtmadan. Yağla yumuşadığı için hemen çıkıyo
Selen21 GGUVENOZ ya bende postu gorunce koşa koşa geldim mustela kullaniyoruz işe yaramiyo dicektim zaten sende onu kullaniyormuşsun
Selen21 GGUVENOZ once mustelanin konak kremi var banyo yapmadan bi gece once suruyorum sonra mustelanin konak şampuaniyla yikayip tariyorum ama hiç memnun degilim önermiyorum mustelayi 4 ay 8 gunluk oldu hâlâ konak hâlâ konak var
Ogulcan GGUVENOZ Hindistan cevizi yağı ile 10 dk masaj yap sonra yıka canım 3. Yıkamada hiçbirşey kalmıyor
yavrularim123 GGUVENOZ ben banyodan bı sat önce bebek yağı sürdüm banyoda ince fırça ile fırçaların hepsi döküldü.
Okyanus54 GGUVENOZ zeytinyağını karbonat ile karıştır başına sur şapka tak 1 saat beklet yıka ve tara şampuan olarak bn biodermanin atopik dermatit jelini kullandim ve geçti
tospikannesii GGUVENOZ bebe yağıyla temizleyebilirsin. Oğlumun kafası Konak’tan gözükmüyordu. Bebe yağını sür pamukla, ardından iki tarakla da arkaya doğru tara saçlarını, ben tek seferde hepsini geçirdim