Z44 5 aylik bebegim siyah iplik gibi şeyler var kakasinda neden oluyor acaba ayni durumu yaşayan var mi
elifiii Z44 muz yedirdiyseniz genelde muzun lifleri o sekilde oluyor. Eger ek gıda baslamadıysanız demir ilacı da yapıyor olabilir.
annesinin_kizi Z44 canım muz verdiysen ondan okur muz yapar kızım 7 ay olacak 1 hafta sonra hala oluyor
Z44 elifiii @Balkiz1403 @Mommysharkdoodoodoodoo @Purposeless muz daha oncede verdim ama böyle olmadi hic, bu dördüncü verişim.
elifiii Z44 sindirim zamanla olusuyor. Bagırsakları geliştikçe önce bütün cıkan sebze ve meyveler zamanla sindirilerek cıkar. O sebeple öyledir
senceumrumdam1 Z44 hemşirem ya muzdan yada demir ilacından olacağını söylemişti zaten merak etme öyle kıl kurdu kurt gibi düşünüyorsan değil çünkü kurt kırmızı bir şey oluyor yada beyaz korkma canım
Z44 senceumrumdam1 kil kurdundan korktum bende ya götürmek istiyorum bi yarin hastaneye annemin aklına kil kurdu geldi 😔
senceumrumdam1 Z44 ben götürdüm bezini kıl siyah siyah ip gibiydi ince kısa kısaydı hemşirem baktı kıl kurdunun ya beyaz ya da kırmızı renkte olabileceğini söyledi bu ya muzdan ya da aldığı vitaminden dedi bana bir de ben o gün gerçekten muz yedirmiştim