Aysun955 Kızlar tadım listemizde sarımsak ve soğan da var ama bunun tadımını nasıl yapıcam ki hiç birşey anlamadım yardımcı olur musunuz lütfen
elifiii Aysun955 Buharda pişirip verebilirsiniz. Brokoli havuç ve sogan sarımsak vermiştim ben hepsinin tadımlarını yaparak tabi.Sonrasında gaz olabilir eger gazlı bebekse az kimyon demleyip verebilirsiniz.
fatimaozel Aysun955 rende yapabilirsin yoğurduna mesela sarımsak katabilirsiniz sğanı haşlayabilirsiniz patates ile
Oyku123 Aysun955 tattirdiginiz sebzeleri corba yapmaya baslarken .iclerine mutlaka katin besin olarak ikiside cok yararlilar . Ozellikle sarimsak antibiyotik niteliginde .
Oyku123 Aysun955 tadimlarda oldugunuza gore 6 aylik civari bebeginiz yani gaz yapsada kendisi rahatlikla çikarabilirki zaten 6 aylik bir bebek .
Elifumsu Aysun955 aysun hanim merhabalar. Ben de kizima tadim asamasindayim. Benim elimde bu tarz tadim listesi yok. Rica etsem fikir amacli paylasir misiniz ?
Aysun955 Elifumsu tabiikide paylaşırım listeyi olduğu gibi hemen yazıyorum şimdi Havuç - patates - balkabağı- armut - elma - muz - yoğurt - avokado - soğan- sarımsak - yumurta sarısı - lor peynir -pırasa hepsi 3 gün kuralı ile kış sebze meyveleri bunlar