bsrt Kızlar bebeğim 6.5 aylık tek delikli biberon kullanıyorum aventtin ama bıberon ucunu 2 numara alsam olur mu y kesim aldım onda yapamadı kızım 3 te fazla gelebilir iki delikle natural biberon ucu alsam yeterlimidir sizce
Kavinsmom bsrt ayı nasıl gidiyorsa ben düzenli değiştiriyorum o biberonların arkasında bir liste var ayına göre kaç damlalı kullanması gerekiyor diye. Birden yükseltmekte iyi değil tabi
esraozker bsrt bende avent kullanıyorum da arkadaşım şey demişti 2deliğe geçerken biberonun ucunda delmen için bi yer var deliğin yanında oradan del demişti baktım gerçektende kapalı delik yeri vardı kendim deldim steril ettiğim iğne ucuyla sonra ucu nolur nolmaz steril edip kullandım belki sizinkinde de vardır 2.deliği açma yeri bi bakın isterseniz
bsrt Sakirebzc iste bende 2 mi 3 mu lararsiz kaldım ama 2 alicam sanırım 8 veya 9 dan sonrada y kesimli olanı kullanirim ama 2 iyi gelir mi yoksa kesin 3 mü alayım bilemiyorum
esraozker nurelem Büyükçe tek delik yada 2delik az geliyo ağızlarıda büyüdüğü icin daha fazla mama gelsin istiyolar benim oğlum mama içerken çok ağlıyodu aç olduğu halde 2.delik kısmını deldim ağlamadan içmeye başladı büyükçe 1delikten az geldiği için 2 delikli daha da büyünce 3.delikli olana geçmek gerek
Elifmoms bsrt ben lansinoh biberon kullanıyorum onda yavaş, orta, hızlı akış var kızım 1 yaşında orta akış kullanıyorum. Delik hepsinde bir tane büyüklüğü değişiyor sadece.
Derenikra bsrt bu zmana kadar iyi kullanmissiniz 2 delik 1 aydan snra 3 aydan snra 3 delik kullniliyor biberon reddi iyi yasamamissiniz vala
Deletedmom0099 Derenikra yanlışınız var. 1 numara uç yada 1 delik 6 aya kadar, 2 numara uç yada 2 delikliler 6 aydan sonra kullanılır
bsrt Derenikra aslında yaşıyorum muhtelemen sebebi o sadece uyurken tutuyor biberonu çok aç olsa bile içmek istemiyor acaba bundan mi
Derenikra Deletedmom0099 malesef oyle olmuyo tek delikten az az geldigi zmn ceneleride kuvvetlendigi icin sikkliyolar ve biberon reddi oluyo
[silindi] bsrt ben oğluma 6 aydan beri 3 delikli veriyorum yazık diğerleri Çek babam Çek uğraşıyordu bunla rahat ettim