Ikraarzu Merhaba kızlar covid olup ilaç kullandım ama hala etradimdakilerin sonradan yan etkileri cikicak demesine maruz kalıyorum bende aristirdim az önce sakat doğuma sebep oluyor gibi şeyler çıktı karşıma konu hakkında fikriniz var mı 😣
Ogulcan Ikraarzu canım sen hamileyken mi kullandın bildiğim kadarıyla gebelere kullanılmıyor bende doğumdan sonra yakalandım emzirdiğim için kullanmadım
Hsrt54 Ikraarzu oncelikle cok gecmis olsun kulaktan dolma ve nette yazilanlara bakmayin nette en kötü seyler yazar. Çevremde bir cok insan var ilac kullanip atlatan hamilesinden tutun el kadar bebegi olan veya 65 yaş üstü olan. Allahın izniyle bisey olmaz merak etmeyin
Mom9 Ikraarzu yakın bi doktorumuzun söylediği ilacın vücuttan atılması gerekiyormuş bu da 6ayda gerçekleşrmiş. Bu yüzden 6ay korunarak ilişki olmalı gebe kalınmamalı
Ogulcan Ikraarzu ozaman birşey olmaz ki canım hamile ve emzirenler kullanamıyor söyleyenler doktordan daha iyi biliyorlar canım maalesef insanları tedirgin etmekten başka birşey değil
Ikraarzu Ogulcan ah sormayın eşimin bilmiş bı yengesi var bir ay önce ben oldum şimdi o oldu içmem ilaç falan içenler şöyle böyle konuşmaya başladı digeeri de bir ay öncesinin konusu sen niye içtin genctin icmeseydinler falan 🤦🤦
Ogulcan Ikraarzu kulaklarını kapa canım önemli olan hamileyken ve emzirme döneminde içmemek bizim milletimiz kulaktan dolma bilgilerle korkutmayı çok severler ama birine iyi gelen ilacı doktora danışmadan içmekten de geri kalmazlar
busra333 Ogulcan Ogulcan merhaba ben şuanda kovid pozitifim emziriyorum ilaç kullanmıyorum bugün 6.günün çarpıntı gibi nefes darlığı yaşıyorum geçer mi uyurken bir sıkıntım yok
Ogulcan busra333 canım çok geçmiş olsun bende sadece 1 kere ateşim çıktı test yapmasam anlamayacaktım senin nefes darlığın normal seğirde mi yoksa zorluyor mu seni canım yada kovid öncesi nefes darlığın varmıydı
busra333 Ogulcan hayır nefes darlığım yoktu çok zorlanıyor ama rahatsız oluyorum tabiki ağrı falanda çok yaşadım şuanda çok şükür ağrı yok öksürüğüm felan olmadı çok az oldu en başlarda okdar