Aysenurl Bayanlar esime isyerinden a101 alisveris limiti vermisler.400 tl.Neler alabilirm markalari ile yazarmsnz memnun kaldiginiz urunleri
ilknurgoksu Aysenurl deterjan peçete şampuan sıvıyag şeker meblag olarak yüksek fiyatlı ihtiyaçlarını alırsanız kâr yapabilirsiniz.
Yakamozz Aysenurl gıda almıyorum oradan. Son kullanma tarihleri hep bitti bitecek ürünleri koymuşlar. Birkaç kere de tarihi geçmiş ürünü bakmadan almışım. Diğer şubeleri bilmem ama bizim buradaki bu şekilde
KahramanAnne Aysenurl mesela tereyağı beyaz peynir zeytin pirinç bulgur un şeker nohut kuru fasülye ben hep ordan alıyorum çok da memnunum marka çeşitleri de var. ☺️
KahramanAnne Aysenurl biz pınarın yeşil kutu süzme peynirini alıyoruz aşırı seviyorum bak şuan canım çekti gidip ekmeğin arasına koyayım 😂
Mina181019 Aysenurl ahirin tam yağlı beyaz peynir kutu güzel biz seviyoruz kızım da yiyor eğer beğenmezseniz börekte poğaçada kullanırsın :)
Mina181019 Yudumum yağını al 4.5 litresi 66 tl :) zeytinyağı al. Petek toz şeker al yeğenler un çok iyi güzel açılıyor ankara makarnası falan al genel olarak her marka var :) gayet kaliteli ürünler