edsn1 2erkekannesii acil şifalar dilerim ben de lohusa kafayla 23 günlükken yaptırdım ama psikolojik olarak çok zorlandım bebeğimin canı yandıkça ben mahvoldum 2 ay oldu arada kızarıyor gibi oluyor uyuyamıyorum hala bir de klipsli yöntemi birçok cerrah önermiyor aslında umarım çabucak atlatır bebeğiniz geçmiş olsun 🙏
Bireylulmeselesi02 2erkekannesii çok geçmiş olsun ben 3 aylıkken yaptırmıştım çok memnun kaldık bizim doktorumuz gerçekten çok iyiydi🤗
dios_gokta 2erkekannesii gectı şiş vr moraltı oldu kuzum gecer merak etme sağlık ocagına yada hastaneye gıdersen hocam sunnet yaptırdım bakarmısınz de ben nereye gıtsem pıpıyı gosterdım🙊🙈
2erkekannesii Smyrnaasimrani 4-5 yaş mı. Yok yahu ben 6 aya kadar yaptırılmazsa 10 yaşına kadar beklenmeli diye biliyorum. Bahsettiğiniz yaş çok kötü bi zaman, diğer oğlum 6 yaşında, iyiki 4 aylıkken yaptırmışım diyorum. Şimdi çok zor olurdu, canı çok az.
Sakirebzc 2erkekannesii sür sen cnm düzenlene kadar bezede dediğim gibi güzel vazelinle yapışmasın pipiye rahat eder başka bişey sürme kendiliğinden düzelir inşallah 🙏
Smyrnaasimrani 2erkekannesii yanlış biliyorsunuz iyi araştırın gerçekten pedegoglar 4 5 yaş diyorlar.
Prens0205 2erkekannesii geçmiş olsun ya bende klipsliden memnun olandan ziyade memnun olmayan çok yorum görmüştüm ondan daha yaptırmadım ama dikişli olandan yaptırırız muhtemelen bizim doktorumuz daha henüz izin vermedi sünnete 2 yaşından sonrasında olacak yaza inşallah başlamıştım araştırmaya bizleri de bilgilendirdiğibiz için sağolun