Gokturkum25 Selam anneler , bebegim daha 4 günlük göğsumun birini kabul etmiyor. Nasil kabul ettirebilirim 😔
Meriwa Gokturkum25 benimde ilkinde zorlanmıştı ters pozisyon denedim öyle emdi canm emmezse de sağ kesilmesin emmiyor diye stres yapma daha küçük anca yavaş yavaş olur
Cheerfulmom Gokturkum25 emmiyorsa uyku sersemi emzirmeyi deneyin. Bir emmez iki emmez birgün tutar uyku sersemiyken. Ve bir memeyi emzirdikten sonra mutlaka diğer göğsünüzü sağın. Hemde bebeğiniz daha çok küçük tek memeyi vermenizi tavsiye ederim. Zaten tek meme onu doyuracaktır Benim bebeğim 4. Günlükken meme emmiyordu Yani öyle düşün 😊
BalarisiYusra Gokturkum25 anladım canım alır inşallah benim kızda emmiyordu 3. Ayda tekini Ters pozisyonda aldı sonra memeyi görünce ağlamaya başladı emmemek için çıldırıyor bazen
Gokturkum25 Cheerfulmom bir emzirmede birini digerinde birini vermek istiyorum ama kabul etmiyor sonradan sorun olmasin da ben mama vermek istemiyorum
Nursah07 Sağ göğsümü tutamıyordu bende ters şekilde emzirerek tuttururdum bir gün normal şekilde denedim alışmıştı