Defnosums Prensannesi6 benim kızım 2018 doğumlu 2 yaş sendorumunu sonuna kadar yaşıyoruz kardeşi de doğdu iyice zorladi uymuyor uyutmamu istemiyor istemediği biseyi yaptırmak imkansız zaten istediğini yapmayınca ağlama krizleri evimde de değilim 😂 üstüne yeni doğum yaptım huni istiyorum artik
damlahira Prensannesi6 26 aylık kızım 15 aylıktan beri 2 yaş sendromundan çıkamadım ve daha var diye biliyordum
Prensannesi6 damlahira 3 yaşına kadar sürüyo benm büyük oglumda 3 yaşna kadar sürdü şu an ikinci oglumun aglma krizleri ve gece uykulardan uyanyo 4 5 e kadar oturuyoruz sabah
damlahira Prensannesi6 Evet biliyorum 36 aya kadar sürüyor ben Allah’tan dikkatini başka yöne çekiyorum sorun ortadan kalkıyor
Defnosums Prensannesi6 bizim de gece uykusu yok normal zamanda akşam 9 da uyurdu düzeni bozuldu doğum derken çocuk gece 2 den önce yatmaz oldu
sedaykn Prensannesi6 Evet ya benim kızımın uykusu çok bozuldu. Bir de beğenmedim başladı. Kıyafetleri falan beğenmiyor 😂 İstediği olmayınca hemen kendini yere atıyor düştüm diyor ağlıyor penaltı isteyen futbolculardan farkı yok 😂
Prensannesi6 Defnosums biz bide sabah erken kalkyoz en gec 8 de kalkıyoz gece geç yatsada erken yatsad
Pinar3529 Bizimde 21 aylk 2 aydır başladı birde kardeşi oldu. Sabahlara kadar uyumuyo 6 7 bazen sabah 8 e kadar uyumuyor. Sürekli mız mız dişten mı sendrom dan mı bilmiyorum
Prensannesi6 Nazlicicegim ilk 4 ay gaz sancısı ve kabızlk cektik sonra rahatlamıştık son bir aydır 2 yaş sendromu başlad