Nagis Hayırli aksamlar kizlar kizim suan 8 aylik alt dişleri 4bcuk aylik cikti . ust dişleri cikcak simdi 3tane birden patladı patliyck 3tane gozukuyor birden cikar mi başina gelen oldumu
Dzehra Nagis diş çıkarırken naptınız benimde kızım 4 ay 19 günlük ilk disini çıkarıyor daha patlamadı çok huysuz
Nagis Ebrarkutay canim her cocuk farkli. Oluyor. Ama benimkinde. Ara ara ates eller hep ağızda ates genellikle basta cok oluyor. Sallaya huysuzluk menunsuzluk gece uykusu pek yok. Bide ishal canim
Sevoanne Bnm de 4ay 12günlükken ilk dişi 1hafta sonra ikinci dişi çıktı acaba devamı ne zmn gelir die merak ediorum üst kesici dişler çıkacak gbi gözükmüyor ama bizde hiç belirti olmadı sadece ilk dişte patlayacağı gün gece sık uyandı Bn anlam verememiştim meğer dişmiş sonra düzeldi ama ikinci dişte oda olmadı
msfck Benim oğlumda üst diş iki tane birden patlatcak gibi ama çok huzursuz herşeye ağlıyor kendini atıyor beni çok yoruyor onuda öyle görünce üzülüyorumda inşallah bir an önce patlatır
Pksyhnf Benm oğlum da 4aylık ve bi kaç gündür sürekli çığlık atmaya başladı elleri zaten hep ağzında salyaları da akıyor gündüz uyku süresi azaldı.. Diş etleri mi kaşınıyor acaba anlamadm 🤔
Nagis Pksyhnf dia etine baksana canim beyazlamismi ilk beyazlikyor baya bi beyz evreden sonra dis patliyor
Pksyhnf Nagis evet beyazladı gibi diş etleri.. Parmaklarımızı faln ısırıyor baya ama geçen hafta doktora gitmiştik dişlerinde bişey yok daha dedi bilemedm 🤷♀️