Busetemel Kızlar 2 aydır çekiyorum doktora gittim her şeyi denedim hiç bir değişiklik olmadı ameliyatını da olmak istemiyorum napcam 😭
Miniminiprens Busetemel benim de lise zamanı olmuştu üniversite sonda ameliyat oldum şükür ettim bence ol kurtul derim korkulacak bi ameliyat değil
Mavilii Bu fistüller bagışıklığı düşük kisilerde cok oluyomus. Benim oglumda da var suan tedavi goruyoruz. Bagışıklığı düşük oldugu icin surekli tekrarliyordu. Acaba sizindemi öyle. Hic arastirdiniz mi?
Mehtap26 Busetemel evet gönül rahatlığıyla içebilirsin bende şuan emziriyorum bebeğe bi etkisi olmuyor
Miniminiprens Busetemel ilk hafta zorladı sonrası kontrole gittiğimde ilacın bile kesmişti. Emin ol beklediğinie değmez
Melissstpz Bende doğum yapalı 3 ay oldu, bir türlü geçmiyor. Aile hekimi o dediğiniz kremi verdi ama işe yaramıyor
Busetemel Melissstpz duphalac bana çok iyi geldi ama ona alışınca sürekli içmek zorunda kalıyormuşuz bende bıraktım 😩
Nazlikelebegim Busetemel bana da emzirdigim icin duphalac onerdiler bende hafta da 2 kez falan iciuorum alismayayim diye. Demir hapi kullaniyordum devletin karsiladigi onu birakinca biraz duzelme oldu siz de kullaniyorsaniz degistirebilirsiniz demir hapini.