DilaraYigit1 Kızlar bebeğim 6 aylık,sebze çorbası ne yapabilirim, tadimlari bitirdik artık çorba içsin istiyorum doymuyor gibi geliyor 🙄 biz yemek yerken yemeklere saldırmak istiyor masa da
minnniks DilaraYigit1 Patates havuç brokoliyi haşlayıp bi çorba yapabilirsin bence brokoli gaz yapıyo diyolar ama bilemedim
Esmaerol DilaraYigit1 patates kabak havuctan corba yaptim guzel oldu deneyebilirsin az bsey soganda ekledim 😊 brokoli corbasi yapablirsin 😊
Dygudfne DilaraYigit1 bizde tadımları bitirmek üzereyiz sebze meyve yoğurt gibi ama yumurta falan nasıl verdiniz acaba postu görünce sormak istedim ☺️
MerveDerki DilaraYigit1 ben yoğurt çorbası falan yapıyorum canım yoğurt ve pirinç sadece başka bişey koymaya korkuyorum ya 🙄 bi uygulama var bi sürü tarif var orda istersen önerebilirim sana
DilaraYigit1 minnniks brokoli veriyorum, ardından 4 5 saat sonra armut veriyorum vallahi Bir güzel yapıyor kakasini felan 🤭
DilaraYigit1 minnniks brokoliyle yapayım bakayım, birde ılık suyu kullanabilir miyim acaba dana iliği
Deletedmom14 DilaraYigit1 biz 7.ayda başladık kemik sularına ve kıymaya.suan sebzeleri az su ile haşlayıp püre yapıp vermen en güzeli. Doyurucu olsun diyorsan içine irmik yada pirinç ekleyebilirsin.
DilaraYigit1 Esmaerol bana tam olarak nasıl yapacağımı anlata bilir misin ilk kez yapıcam yanlış birşey yapmayim😯😌
Esmaerol DilaraYigit1 oncelikle ona uygun bi tencere secyosun zaten ben kabak patates havuc hepsinden yarim koydum 2 gun yiyecek sekilde yapıyorum taze taze yesin diye yarim cok gelirse ceyregini de koyablirsin onu sen kendine gore ayarlayablrsin soganda ceyrek seklinden koydum suda kaynattim bide icine ilik suyu attim kup seklinde hepsi kaynadi guzelce zaten bakyosun yumusamis mi diye yumusadiysa bi yemek kasigi kadar da zeytinyagi at snra blenderden gecir corba hazir 🤗😊
DilaraYigit1 Dygudfne yumurta vermedim daha 🤫 köy tavuğu yumurtası bulunca vereceğim yarın alabilirim belki eşim izinli İstanbulda köy köy gezip 🤕😂
Tatlielifinannesi Dygudfne biraz zeytinyağı biraz da su ile karıştırıp veriyorum yoksa boğazında kalıyor
MerveDerki DilaraYigit1 benimkide yoğurt yemiyo hiç bi şekilde 🤦🏻♀️ o yüzden çorba yapıp yediriyorum öyle yiyo 🤷🏻♀️ uygulamayıda bebek menüleri yaz emzikli bebek resmi olan 😀
Margaritta Ben sebzeler ile meyveleri karıştırıp çorba yapıyorum, balkabağı, patates, havuç ve armutu pişirip çorba yapıp veriyorum. Özellikle balkabağı ve havuç kabızlığı engelliyor
DilaraYigit1 Margaritta ay balkabağım var 👍🏻 yapayım teşekkür ederim . Hergun farklı çeşit yapıcam bakalım hangisini sevicek
Margaritta DilaraYigit1 balkabağı ve havuç değil o balkabağı ve armut olacak yanlış yazmışım düzelteyim dedim. Bu ikisinde yüksek lif olduğu için kabızlık problemi yaşama ihtimaliniz düşük