Yenianne0606 Kızlar bebeğimi gündüz uyutuyorum max 40 dk uyuyor genelde de 30 dakika. Bu yüzden çok sık uykusu geliyo devamlı uyutmaya çabalıyorum aranızda bu gündüz uykularını düzene sokmuş olanlar var mı? Nasıl başardınız
Mom9 Yenianne0606 muhtemelen küçük bebeğiniz o aylarda maalesef uykular öyle zamanla uzuyo. Bebeğiniz standart ne zaman uyanıyorsa 5dk öncesinde odaya gelip eğer sallıyosanız sallamaya başlayın. Uyku döngüsünü atlayınca üstüne yarım saat daha uyur.
KeremEfem Yenianne0606 benim bebegimde oyleydi şimdi 4 aylık olcaz yarın. her uyandiginda tekrar uyutmaya calistim cok yorucu ve sabır gerektiriyor.Fakat baya inat ettim ki bebegim de cok direnir . Oğlum suan bir defa gunde 2 saat mutlaka uyuyo.Uyandiginda hemen uyutmaya çalışın çünkü uykusu acilirsa uyumaz bunun icin uyurken de sürekli uyandi mi diye bakmaniz gerekiyo
Mirayimran Yenianne0606 o aylarda çok normal benim kızda uyanınca bile 15 dk içinde gözlerini kaşımaya başlardı uykusu gelirdi çünkü az uyurdu uyutmaya çalışırdım siz uyanınca tamamen uyanmadan yeniden uykuya dalmasını sağlayın pişpişle veya sallayarak veya emziriyorsanız memeye vererek yine uyur muhtemelen
Yenianne0606 Mom9 bunu okumuştum bi yerde denedim maalesef işe yaramadı🥺 sanırım böyle idare edicez bi süre daha.
Mom9 Yenianne0606 mutlaka yapın uyanmadan alıp sallayacaksınız hafif uyanır gibi olup devam eder uykuya ama en az 15-20dk uğraşabilrisiniz. Gündüz biyolojik uyku saatinin oluşması için çok önemli. Çünkü yarım saatlik uykuda aslında uykusunu almamış oluyor. Alışkanlık haline getirmesin. Ben 6ay öyle uğraştım 10.ayda düzelmeye başladı
Yenianne0606 Mirayimran evet bugün memeye koydum uyumaya devam etti ama yatağına koyunca 10 dkya tekrar uyandı
KeremEfem Yenianne0606 uyku meleği nin YouTube videolarindan felaket uykusu adlı videoyu izlemenizi öneririm.Nasil uyutursaniz uyutun yeterki uyutun diyor. ben bazen memeye koydum istediginde.bazen kucağıma yatirip popoya piş piş yapıp evi gezdim .baya uğraştım bazen uyumadi bazen 35 dakika sürdü ama simdilerde sanki geri uyuycagini anlio beni beklio aliyorum besikten ve cok surmeden daliyor