Merhaba kızlar 😔 16 aylık kızım var ve dün hamile olduğumu öğrendim 🙈 eşimle şok olduk diyebilirim, plansızdı ve beklenmiyordu 😂
Zor günler bizi bekliyor biliyoruz 🥺 hamileliklerim çok zor geçiyor zaten hasta olunca tahmin ettim ve doğru çıktı. Kızım tam bir meme kolik😔 sadece emdi bu güne kadar hiçbir şey yemedi bende doğumdan sonra bir deri bir kemik kaldım. O yüzden herkes hemen emmeyi bırakır dedi. Dünden bu yana emzirmiyorum, kızım etkilendi tabi bende 😭 o ağlıyor ben ağlıyorum,, bu güne kadar emsin diye çok çabaladım ve mama bile vermedim sırf emsin sütüm olsun diye normal doğum yaptım ama nasip olmayınca olmuyormuş.
Gögüslerim çok şişti emzirmediğim için, sütüm hep çoktu, gece 2 defa emzirdim ama 1 saat sonra full doldular şimdi el değmiyor patlayacak sanki. Bana öneribileceğiniz yöntem var mı bu konuda 🙏
Gurbetteyiz doğuda gmerv yapıyoruz kızımı yalnız büyütüyorum iki çocukla nasıl yapacağım bilmiyorum. Kızım hala çok huysuz, sürekli ağlıyor, bebekken de 1 yaşına kadar gece gündüz ağladı. Şimdi 2 tane olacak nasıl olacak bilmiyorum.
Not: Korunuyorduk ama oldu 🙈