Necla61 hiç birşey lazım değil 😁 önlük oğlum asla takmaz, 3 çeşit aldım beğenmedi. Tek tek alıp sevdiğini bulursanız daha ekonomik olur. Tabak olarak evdeki kaseler yeterli, blw yapacaksanız oioi’nin vakumlu kasesi tabağı iyi ancak blw yapmadığım için 10,5 aylık oldu oğlum kullanmadık. Kaşık olarak evdeki tatlı kaşıkları en güzeli. Dışardasınız kaşığı evde unuttunuz sorun, yere düştü kirlendi sorun vs vs. Tatlı kaşığı her yerde var. Bir tane silikon aldım kendi tutmaya hevesleniyor öğrensin diye o kadar. Alıştırma bardağı önemli. Biz 4 aylık başladık ek gıdaya çay bardağına niyetlendim ama küçük olduğu için beceremedik. Tommee tippee alıştırma bardağı aldım memnunum ama keşke bardağa alışsaydı hayatım daha kolay olurdu.
mama sandalyesi antilop kullanıyorum ikea’dan kendi minderini aldım çok memnunum. İndirime giren bir ürün değil. Minderin içi şişme bebeğe göre ayarlıyorsunuz Havasını rahat ediyor. Kılıfı leke tutmuyor. Blw yapmayacaksanız buharlı pişirici yerine buharda pişirme aparatı hayda hayda işinizi görür, hiç çok para vermeye gerek yok. Siz marka ürün sorun ben size indirime girer girmez diyeyim ☺️🌸