Ebruli101 eslem_2020 alışveriş yapmadım ama Instagramda tesettürü indirimden al diye sayfa var o sayfa için alışveriş yapanlar pişmandi hep canım ordan anket açmışlardı sanırım bı bak istersen
eslem_2020 anneCANan ben sipariş vermis bulundum ama kargoya verildı dyo sitede kargoyu aryruö byle bi siprs numrsi yok dyoda
anneCANan eslem_2020 gelir gelmesine de hiç kaliteli değil. Biz kız kardeşimle hadi verelim dedik ürünler çok ucuzdu eşlerimiz falan dalga geçti size paketten salatalık çıkacak diye 😄 aman allahım o da nesi salatalık çıksaydı keşke inşallah sen memnun kalırsın
eslem_2020 Esma9442 bende sıparıs vermis buludm 3 tane ayrı ayrı grdim 1ı geldi 2sı kargoya verildı diyo gozukuyo ama kargodan mesaj glmdi vede ben ptt kargoyu ardıgım zaman boyle bir kargo bulunmamaktadır dyo tereddut ettim 1ı geldıde oburku ler 10 gun oldu
eslem_2020 anneCANan 1ı geldi gayet ıyıdı ama 2 tanesi hala kargoda gozukuyo kargoyu aradım zaman boyle Bı kargo bulunmamaktadır dyo
eslem_2020 anneCANan ardm mesaj attım kargoya verılmıstr yorgunluktan dolayı gec gelebilir dyo bende anlamadım
eslem_2020 Esma9442 ben siteye sorduğum zaman kargoya verılmıstr bızım tarafımızdan dyo ama kargodan mesaj gelmdi