Linaduygu06 Kızlar bilmiyorum bana mı garip geldi bi tanıdığımın 7 aylık bebeği var doğduğu zamandan berri çok nadir ağlardı bıraktığın yerde uyur kalkar sonra tekrar yatardı acıktığını bile anlamazdı 7 aylık oldu hala durum böyle sesi çıkmaz Ağlamaz acıkınca ağzını açmadan ağlıyor dudakları birleşik yani bu durum bana mı anormal geldi çözemedim
Dmtsrbdk Linaduygu06 benim görümcemin kızı da öyleydi. Biz ağladığında hemen kucağa alıyoruz. Sanırım onunla alakalı. Üçüncü bebeği ve tecrübeli😁 benim bebeğim sabahtan akşama mızmızlanır durur.
Merve_96 Linaduygu06 ah keşke bizdede öyle olsa benimde bir tanıdığım var bebeği 7 aylık çocuğun hiç ağladığını duymadım annesine soruyorum hiç ağlamıyor mu bu diye arada diyo nasıl arada arkadaş bizimki hiç susmuyo 😭😭
agacsizkoala Bizim komşunun da kızı doğdu hiç ağlamazdı dediğiniz gibi koyarlar kenarda uyurdu , ama kadının üçüncü çocuğuydu ve ilk ikisi öyle olmadığı için korktular çocuğu doktor doktor gezdirdiler 😁
Defneninannesie Benim bebeğimde 9 aylık çok nadir ağlar dogdugundan beri öyle 😀 ağlamasına hiç fırsat vermiyorum çünkü 😀sürekli anneanne dedede birlikte o yuzdn ağlamaya fırsatı kalmiyor.Hatta bazen azcik ağlasın diye bekleriz ,
Aryamomm Nasıl biseymis ilk kez duydum😁😁 benim kızım 5 aylık daha lavaboya gidemem düzgün saniyesinde ağlar 🤣 kucağa da almazsan binayı ayağa kaldırır 🤣🤣