melikeeomeer 3 aylık oldu tekrar topuk kanı istediler benim bildiğim ilk doğduğu zaman alınıyo bide doğduktan bir hafta sonra eğer bir sorun bir hastalık çıkarsa tekrar alınır demişti ebe az önce aradılar bakanlıktan aradı ebe tekrar topuk kanı verilmesi lazım demişler korkuyorum bişey çıkacak diye bu durumu yaşayan var mı
Eymeninannesi12 melikeeomeer canım topuk kanı aldirma damardan aldir topuk kani yanliş çok çıkıyor benim oglumda hata olmuştu tekrar damardan kan verdirdim temiz çikti topuk kanına fazla güven olmaz
Elifmoms melikeeomeer merhaba kızımı da çağırdılar tekrar kan alındı bir şey çıkmadı şükür. Malesef sağlık ocagındaki kan beklediği için sonuçlar yanlış çıkıyormuş hemşire bize korkulacak bişey yok tedbir amaçlı tekrar alıyoruz demişti.
yildiz7 melikeeomeer Sağlık ocağında aldirdiysaniz kan bekliyor ve sonuç yanlış çıkabilir tedbir amaçlı tekrar istemişlerdir Ama bir hastanede aldirdiysaniz bir sorun çıkmıştır tekrar bakmak istemişlerdir. Topuk kanı çok önemli sağlık bakanlığı takip eder (Topuk kanına güvenme diyen anneler 6yil tıp okumadiklarina göre yanlis yonlendirilmesin ) damardan alinanla topuktan alınan kan farklı Ebeyim ve sorun çıkarsa sonuçta sağlık bakanlığına bildirilir ve aileden tekrar istenir ama belli olmaz tedbir için tekrar istenebilir
Deletedmom_50 Yaşamadık, üstte kalsın. Ama fikrimce, topuk kanının sonuçlarını alıp takipli olduğunuz doktorunuza gösterin, sağlık ocağındaki doktorun söyledikleriyla kalmasın. İçinizi ferah tutun, umarım kötü bir sonuç çıkmayacaktır.
melikeeomeer yildiz7 böbreklere ilgili bi sorun olduğunu söyledi mesela 3 çıktıysa 3,01 se bile tekrar istiyorlar topuk kanını ayrıntılı yapıyorlar önemsedikleri için dedi
melikeeomeer yavrularim123 yok ebemiz hatta ilk defa karşılaşıyorum böyle bişeyle sesi ilk defa 3.kez topuk kanı aldırıyorlar bir bebeğe dedi