Kbrmrc Kızlar ben mamayı bırakmak istiyorum hem bütçe olarak da çok etkiliyor hem de oğlum artık tiksindi. 1 yaş sonrası inek sütü verdiğinizde içine neler koyuyorsunuz pirinç unu, bebe bisküvisi vs.
Feraye_ Kbrmrc bebe buskivisi koydum ama oglum icmiyo bende mamayi biraktirmk istiyorum bi turlu alisamadi nasil alistircam diye dusunuyorum bende🤦♀️
EgeveAlyaninannesi Kbrmrc 15 aylik kizima pinar cocuk devam sutu kullaniyorum canm bisey koymuyorum ben
Ebruomer Kbrmrc bende muhallebisine katmıştm alerji oldu vücudu kabardı alerji uzmanı doktora sorduğumda direk vermememi sulandırarak vermemi söylemişti ama ben vermiyorum hala 14.5 aylık şuan
ankarahanimefendisi Kbrmrc ben inek sütünü sadece sulandırıp gece uykusuna yatmadan veriyorum yada uyku arası bir kez bir de sabah uyandığında
Kbrmrc EgeveAlyaninannesi doyuyormu peki canım tek sütle mesela gece yatmadan önce verince gece uykusunda tekrar acıkıyor mu aç olduğu için uyanıyor mu
EgeveAlyaninannesi Dygosmn1 gece iciyor 200 ml 2 kez gunduzleri kahvalti yogurt corba yemeklerden vs yiyor az az
Kavinsmom Selamlar bu kararı almadan önce inek sütü ve otizm arasındaki ilişkiyi incelemenizi tavsiye ederim. Uzman görüşlerini okumalısınız
Feraye_ Kavinsmom benim yigenim 9 aylikken basladi icmeye cok sukur otizm falan olmadi suan 4 yasinda her sut icen cocuk otizm olcak diye bi kaydemi var
Kbrmrc EgeveAlyaninannesi bir de acaba süt ya da mama vermeden direk kahvaltı yemek aynı bizim gibi yapan çocuklar var mı acaba mamadan tiksindi sütten de içemedi tiksindi diyelim ozman napcazki🤷🏻♀️
Benibisall Feraye_ Kayde degil canım kaide. Kız bilimsel bir araştırmayı olumanı tavsiye etmiş çok da doğru söylemiş düzgünce teşekkür etmek varken neden Böyle saldırıya geciyorsunuz anlamıyorum. Gerci arkadaş hata etmiş o bilimsel araştırmaları okuyup anlayabilmek için de belli bir kapasite gerekiyor. Sen inek sütünün içine pirinc ununu kat ver canım çocuğuna cok güzel kilo da aldırır.
Kavinsmom Feraye_ araştırmanızı yapıp mı yazıyorsunuz yoksa faraza bir örnek üzerinden bilimsel bir konuyu mu tartışalım istiyorsunuz ve en önemlisi benim böyle bir iddiam mı oldu ? Elbette hepsi olacak olsa inek sütü diye bir ürün piyasalarda olmazdı. İyi günler
kokusudalin Keske bizim ki icse bende çok denedim icmiyor tiksiniyor sütten 😅 annenin ben mamayi birakmak istiyorum demesiyle olmuyor malesef. Deneyin içiyorsa verin tabi direk sütü degil sulandirarak
Kbrmrc kokusudalin inek sütü sulandırılmadan veriliyormuş canım hazır süt sulandırılıp veriliyormuş. Tabi ki deneyerek göreceğim sütü içecek mi içmeyecek mi bakalım
EgeveAlyaninannesi Kbrmrc canm.gece yatmadan once kasik mamasi muhallebi gibi doyurucu seyler yiyor saat 9 da mesela gece 1 de uyaniyor icoyor sabah 6 ya kadar 1daha iciyor sabah kahvaltisina kadar 10 yani doyuyor duz sutten iyi gercekten doyurucu
EgeveAlyaninannesi Kbrmrc kizim mamayi dogdugundan beri zor zor 60 ml 90 ml icti ancak 1 yasina gelene kadar sabir dedim 1 yasina gelince hersey yedirdim suan 15 aylik gunduz mama yada sut icmiyor doktorumuz zaten artik hafif olan midesine agir gelmeyecek besinlerle besleye bilirsin demisti bizde o sekil ilerliyoruz
Ebruomer Kbrmrc emiyo evet canı skıldıkça memede🤧 cok yemediği zamanlarda aksam irmikli muhallebi falan yapıyorum devam sütü de içiremedim sevmedi hiç
Kbrmrc Birkullanici benim bebeğimde kplil çok gazlı Bi bebekti sizinkinde hala gaz mı var ya çok sinir bozucu Bi durum