hulyadurmus Beyabann Birde canım nasil kullanıyorsun bir eczacı arkadaşım sütünü sağ içine damlat öyle ver dedi
Beyabann hulyadurmus onuda yapıyolar hatta kimyon çayını süyüne karıştırıp falan verenler var :) ben bio damlasını sabahları 3 damla şeklinde veriyorum sab simplexide günde 3 kez 5 er damla şeklinde doktorum öyle önermişti
TiniminiKayra hulyadurmus nurse harvesy connex surupta verdim ama cok kullanmadim surubu canim pek fayda etmedi damla cokk etki etti bize sen damlayi dene
Selim16 hulyadurmus ben kullandım çok da fayda gördük ama biz maflor ve sab birlikte kullandık bir de hergün aynı saatte verirseniz faydasını görürsünüz.su an 11 aylık oğlum ara sıra yine ihtiyaç duyabiliyoruz
hulyadurmus TiniminiKayra Ya valla ne yapacagimi şaşırdım canım ben damla etki etmiyor diyor onun içinde çoğu kisi
Selim16 hulyadurmus maflor hergün 5 damla.sab günde 3 kez 5 ser dalma ile başladık sonra sabah akşam 10 ar damla ile devam ettik tabi sen doktoruna danışmadan uygulama bence uygun görürse başlarsın
TiniminiKayra hulyadurmus bu damla etkili canim sen bunu dene inşallah bulabilirsin yoktu bi ara piyasada sifa olsun ❤️ nerde oturuyosun