as_cn Günaydın kıymetli annelerim. Eşim gece 3 te hazirladigi mamayi bebegimiz tekrar uykuya dalınca verememış disarda birakmiş saat 7 bucukta tekrar uyaninca ısıtıp vermis😔 bir şey olur mu çok tedirgin oldum 😔
Ebrutoprk as_cn mama ısıtılmaz ki 😒🤦🏻♀️ En fazla 2 saat yazıyor kutuların üzerinde bir şey olmaz inş .. doktorunz varsa bir mesaj atın olmazsa
esraozker as_cn doktora sormuştum en fazla yarım saat demişti bana yarım saati geçerse döküyorum ben yeniden yapıyorum doktoruna bi sor istersen
yildiz7 as_cn kusar ya da gaz yapar kaka yapmakta zorlanır ama geçer canım kakasını yaptıktan sonra 😊 ben hep suyu kaynatiyorum hazırda bekletiyorum uyandığında hemen yapıyorum eğer şu çok sıcaksa önceden kaynatip biberona koyduğum soğuk suyu ilave edip ılıklastiriyorum mamayı tavsiye ederim
-civcivlerim- as_cn doktorumuz mamayı içmezse dök Bekletip Bi daha verme demişti bana canım ben termos kullanıyorum hazır suyu 10 dk kaynatıp termosa koyuyorum Bi de sürahide soğuk suyum olur her zaman çok pratik oluyo tavsiye ederim kalkıp suyu ısıt derdin olmuyo
prensinveannesininguncesi Ebrutoprk nasıl en fazla iki saat ? Ben bazen mama yapına kadar uyuyor .Yarım saat sonra uyanıyor döküp tekrar yapıyorum .
Ebrutoprk prensinveannesininguncesi bebelac gold kullanıyorum paketin üzerinde 2 saat yazıyor hazırlandıktan sonra
as_cn Ben de hic bekletmem mamayi canı sagolsun ne kadar icemezse icemesin dökerim. Kaç kere de uyardim eşimi neden boyle yapti anlamadim. Insallah kusmayla felan uyanmaz şuan iyi gorunuyor ama 😔 doktorumuza da bi soralım dediginiz gibi.
TospikOglusum as_cn verilmez asla ki mama isitilmaz cnm.dokmelisiniz bidaha yspmyin 👍bakteri üretir tüh ya