Lidyam13 Merhaba arkadaşlar 15 günlük kizim inanılmaz gaz problemi yaşıyor gaz damlası kullanıyorum ama etki etmiyor galiba. Bacaklarını devamli kendine çekiyor. Önerinizi sunarsaniz cok mutlu olurum
rameade55 Lidyam13 2 aylık oglum 1 aylıkken başladı kivranmaya hemen zinco aldim fayda etmedi biogai+nurse harwey kullandim fayda etmedi en son ibrahim saracoglu kimyon cayi tarifini denedim bebege 1 cay kaşığı verdim cok rahatladi birde spazmo panalgine diye bir fitil onermisti bu forumda bi arkadas Allah razi olsun yani yavrum o gun 4 saat deliksiz uyumustu insallah sizde soylediklerimi dener bana dua edersiniz Güle güle büyütün bebeğinizi 🌸
Hsrt54 Lidyam13 öncelikle cok gecmis olsun kuzuya karnına masaj yapabikirsiniz saat yönünde duş aldirabilirsiniz. Birde agulini diye gaz giderici bagirsak düzenleyici tamamen bitkisel bi ürün var doktorunuza danisarak kullanabikirsiniz biz en son çareyi onda bulduk hâlâ dua ederim doktora cok rahatlatiyodu. Ilac deyil merak etmeyin tamamen bitkisel ürün
elifhanimm Lidyam13 masaj ilaç harici bebeğiniz çok ufak,tüm gün uyuyor muhtemelen siz onu kucağınıza alın evde yürüyün bacaklarını bu süreçte haraket ettirin karnını sıvazlayın,bunu rutin olarak yapın bağırsaklarına yardımcı olacak
Selmaymn Lidyam13 Allah yardımcın olsun öncelikle☺️ gaz sıkıntısı bizde çok yaşadık eğer emziriyosan kimyon tüket bolca bebeğine geçer oda rahatlar banyo yaptır oda rahatlatır karnına masaj ve bacaklarını zorlamadan hafifçe karnına itebilirsin kiraz çekirdeği çorabı ve kemeri var onlardan araştırabilirsin damla olarak ben Biogaia kullandım
Lidyam13 rameade55 cok tsk ederim bende kimyon içerikli krem kullanıyorm karnına ama sizin önerilerinizi de dikkate alicam 😊😊