Ozdogan14 Merhaba 4 aylık oğlum gece uykusuna çok direniyor ve gece daha sık aralıklarla kalkıyor,huy değiştirdi resmen normal midir ,neler yapabilirim bu konuda
Deletedmom76 Ozdogan14 merhaba bizde 4aylığız, biz çözümü her gece uykusundan önce banyo ettirip burununu temizleyip mamasını içirip emzik verip yatırarak bulduk 4gündür bunları yapınca tak diye uyuyor🤩
yildiz7 Ozdogan14 merhaba 4.ay atağı 😊 Çok zorlu bir süreç ama gecicek merak etme yatmadan önce duş masaj kaybını doyurmak emzik verip sallamak çok ağlar ama ondan daha intci olmak zorundasınız bu aylarda bebek dünyayı keşfeder artık anne karnında olmadığı bilir ve uykuya nasıl gecicegini bilemez
Swyhan Deletedmom76 benim kızımda bi hafta sonra 4 aylık olacak her gece nasıl banyo yaptırıyorsunuz üşümüyor mu?ben hafta 2 defa yaptırıyorum oda o gece illa huzursuzluk yapıyor gazı oluyo evde sıcak anlamadım neden
Deletedmom76 Swyhan doğalgazı hiç kapamıyoruz zaten en kısıkta yanıyor duş aldırırken bazen oda ısısı düşükse elektrikli sobayıds yakıyorum küvetin yanına,bizimkisi suyu çok seviyor direk mayışıyor uyuyor
Deletedmom76 Swyhan bebekleri çok sıcakta bırakmamakta gerekiyor benim oğlum çok hoşlanmıyor sıcaktan belkide çocuk üşüyor diye kalın giydiriyorsunuzdut huzursuz oluyordur
Swyhan Deletedmom76 bende hiç kapatmıyorum diğer yıl 40 ta yakarken bu yıl 55 in altına düşürmüyorum akşamları sıcak basıyor o derece emerken terliyor sürekli o sıra mı üşütüyor acaba hemende kuruluyorum ama
Swyhan Deletedmom76 evim sıcak iki kat giydiyorum çıtçıtlı atlet üstüne bi kat nasıl nerden alıyo anlamıyorum muhakkak o gün karın ağrısı huzursuzluk yaşıyor
Deletedmom76 Swyhan yani duş yaptırırken masaj tarzında yapıyorsanız gazda birikiyor olabilir duştan sonra birde gazını çıkarmaya çalışın, her bebek farklı bu yüzden bişey diyemiyecegim daha fazla :)
Deletedmom76 Ozdogan14 bizimki gündüz toplasan 5saat uyuyor 3saat uyanık kalıyor en fazla gece uykusuna da 12de banyo ettirip geçiriyoruz tabi acıkıyor 4saatte bi besliyorum en son sabah gene 12de uyanıyor 🤩🐛