EymenArasGmze Kizlar bi kanser hastamiz var ve hastalik ilerledi beyne kadar ulasti doktorlar artik ilaci kesti ve evde durmasini soyledi 😞 bu konuda unlu olan bi dr ile gorustuk bir cok hastasi sadece anne sutu mucizesi ile hayata geri dönmüş sizden ricam buzlukta veya ccok sutu olan anneler yardimizina ihtiyacımız var cok buyuk bi hayir islemis olursunuz 🙏😞 istanbul ici olmasi lazimm
Enda EymenArasGmze benim de yok sütüm olsaydı keşke... Allah acil şifalar versin anne sütüne yakın keçi sütü ve eşek sütü var bulabilirse içsin
elmaliturta EymenArasGmze bunla ilgili bir post var süt bankası secenegi adı altında orda bir post açıldı bir kadının dayısı için biri yazmıştı istanbuldayım süt var buzlukta diye Bulabilirsem sizi etiketleyim o kişiye bir yazin
Mihranur EymenArasGmze rabbim şifasini versin istanbuldayim ne kadar süt lazım acaba ve istanbulun neresindesiniz
Harika3535 İzmir’de vermiştim rabbim şifa versin İzmir’de olsa çok vermek isterdim postunuz üste kalsın 🙏🏻😔
Mihranur EymenArasGmze suan az ama her gün akıyor sagamiyorim çünkü kızım bibeRon almıyor sadece emiyor akip ziyan olucagina hergün sagip biriktirebilirm
EymenArasGmze Mihranur cok iyi olur simdiden Allah ne muradımızvarsa versin 🙏 Allah razi olsun sizden
Mihranur EymenArasGmze amin ne demek inşallah şifa olur bu aksam başlarım sağma ya siz bana sayı verin bi kaç güne biriktiririm
EymenArasGmze Mihranur icinizden ne kadar gelirse bebeginizin rizkina girmk istemem birde yeriniz nerede acaba 🙏
Busraakuzey EymenArasGmze hatay dayım canım çok şükür sütüm var biriktiririm istersen elimden birşey gelirse yaparım 🙏🙏🙏
EymenArasGmze Busraakuzey Allah razi olsun dusunmeniz yeterli ama hatay cok uzak 😞 vermis kadar oldunuz ama Allah ne muradiniz varsa versin 🙏