Zeynep_leyla Ben iki ay önce doğum yaptim ve doğumdan sonra hiç adet görmedim doğumdan sonra ne kadar sure sonra adet oluruz
tardis Zeynep_leyla benim de 5 ay oldu hala olmadım. Ama dün bir kahverengi lekelenme oldu yakın heralde diye düşünüyorum 🤷
ezgicell Ben 5 ay önce doğum yaptım. Benim de hala başlamadı. Hemşire olan arkadaşım 8 aya kadar gelmeyebilir dedi.
Sevgidinleyici 2,5 ay önce normal doğum yaptım. 40′ım çıktı 2 hafta sonra adet oldum 8 gün sürdü bakalım bidahakini ne zaman olucam beklemedeyim.
aytiii Zeynep_leyla 43.gun oldum ama bu kişiden kişiye değişir. Gorumcem benden 9 ay önce doğum yaptı. 11 ay emzirdi sütten kesince adet oldu. Şu an ben daha çok adet oldum.
TosbikAnnesi1 Zeynep_leyla benimde 2 ay 5 gün oldu normal doğum yapalı bende henüz adet olmadım ama normal diyorlar beklemedeyim bakalım 🤷🏼♀️
nslhn_D Zeynep_leyla ben 2 ay sonra olmuştum ama kisiden kisiye degisiyor 1 yila kadar da olunmayabiliyor
Kirazyilmaz Zeynep_leyla 40 çıktıktan sonra 1 ay kadar sürdü sonra oldum. Sonrada yine düzene gitdi ayda 1 oluyorum yani hiç boş geçmedi 🙄😅
Meyra1 Zeynep_leyla Benim kızım 12 ay 23 günlük daha dün ilkkez kahverengi lekelenme gibi oldu bugün hafif kan gibi bende anlamadım sütümde de biraz azalma oldu özellikle bebeğim gece emince uyuyordu bir kacgundür emmeden bırakıyor tatmin olamıyor acaba basına böyle gelen var mı?