Kızlar aynı durum bende de anne demek evham denekmiş anladım.Çok inatçı oğlum sanırım çok üsteledim inada bindi söylediğim her şeyi anlıyor komutları yapıyor kirlilerini çamaşır makinesine atıyor kitap isterim getirir topunu biliyor oyuncaklarına yerine koy deyince koyar kitaplarını koyar ayakkabısını montunu getirir bezini çöpe atar diş fırçalar saçını tarar bulaşık makinesini boşaltır vs vs .Ama ağzını burnunu bildiği halde göstermiyor mesela inatçı.Çünkü yemek yedikten sonra ağzını sil deyince sikiyor .Sonra söylediği kelimeler anne,baba,anneanne,teyze,gel,ver,al,at,mama,meme,hadi,adda,aç,attı,bak,onuver,miyav,hav,vakvak,mö,cıs,çiş,kaka bunları söyler daha bir sürü şeyler söyler ama anlamıyorum.Altını değiştirmek azap gibi uykusu bazen iyi bazen bozuk.Müzik çok sever dans etmeyi insanlarla ilişkisi iyi toplumu çocukları sever.2yaş sendromu gümbür gümbür geliyor gibi çok yıprandım hamileyim 8. Aya giriyorum.2. Kız inşallah konuşma konusunda böyle yıpranmam onda da 😔 çok depresyondayım ikinci sürpriz oldu çünkü ve oğlumu ihmal edecek olmak beni çok üzüyor şimdiden desteğim de yok kimsem yok yakınımda 😔😔