ebruska Bizim yatak odası 22-23 derece arasında 2.8Tog uyku tulumu aldım ve içine de kısa kollu zıbın ve uzun kollu zıbın altınada pijamasını giydirdim üstüne de ince bi battaniye örttüm sizce yeterli mi kullanan var mı tog uyku tulumlarından?
Zehzehzeh ebruska ben 1,5 tog giydiriyor oda sicakligi 22 23 derece bi de ortu örtüyor yetiyor ya sanki sizin bebis cok terler gibi geldi bana
motherthea ebruska lcw Waikiki 2.8 kullanıyorum bende içine sadece kısa kol zıbın giydiriyorum evim 24 derece çok giydiriyorsunuz ürünün üzerinde yazıyor görselli olarak zaten terletirsiniz aynısını kullanıyorum bende.
edsn1 motherthea ben de 2.8 tog uyku tulumu aldım evimiz 24-25 derece içine sadece kısa kollu veya sıfır kollu zıbın giydirsem terler mi ?
motherthea ebruska ilk aldığımda bende tereddüt yaşadım üstündeki yazıyı okudum eşim almıştı rastgele sonradan araştırdım öğrendim sadece kısa kollu zıbın yeterli oluyor baya bi kalın 2.8 tog için rahat etsin 😊
Deletedmom5 ebruska 2.8 değerinde tulumumuz var ise sadece atlet giydirin çok çok fazla giydirmişsiniz, üstünüde örtmeyin ayrı olarak☺️
NrYlmzTsr ebruska çocuk sıcaktan bayılır, fazla abartmışsınız. O derecede sıcaklığa 1.5 toğ ve içine sadece kısa kollu zıbın giydiriyorum, üzerini de asla örtmüyorum
Masal_busra Çok çok fazla o dereceye2.8 lik tulum çok 1.5 alsaydiniz keşke çocuk çok sıcaklar içinde zaten ufaksa daha ufak bebekler ter bezleri gelişmediği için terlemiyorlar anlayamazsınız da bunalir ama çok fazla içine hiçbir şey giydirmeseniz bile birde üstünde yazuyor etiketinde zaten o dereceyi boş gosteriyordur muhtemelen uygun olmadığı için
TugbaNil ebruska çocuk sıcaktan uyuyamaz çok kalın olmuş. tog degeri zaten yüksek, hem üst üste hem de en uste battaniye. Bizim ev 24 derece, 1 tog uyku tulumu içine zıbın ve tulum giydiriyorum. Sabah bacakları göğsü ensesi sıcacık. Uykusu bölünmeden uyuyor.
ebruska TugbaNil sıcakta uyuyamaz diye bende söylüyorum kaynanama ama laf dinletemiyorum hic genelde 2 battaniyeyle yatırıyoruz bide peteğin hemen dibinde beşiği🙄
goncali ebruska benim odam 22-23 derece hiç Petek açmayız yattığınız yerlerde ve suan 1 yaş oğlum. 5 aylıktan beri 1 tog giydiririm içine sadece çıtçıtlı kısa kol atlet. Üstünü falan örtmem. Kidzee marka uyku tulumumuz. Sizin 2.8 tog bir sürü şey giydiriyor ve üstünü örtüyorsunuz. Çok yanlış. Tulum amaçtan çıkmış. Terler ve hasta olur. Özellikle alerjiden çok çekersiniz. Fazla sıcaklık iyi degil. Ayrıca o kadar giydirip üst örtecekseniz tulum giydirmeyin. Yada 0.5 tog falan alın. Lütfen üstünü örtmeyin sadece atlet giydirin yeterli.
TanemAkay ebruska uyku tulumu zaten birşey örtmemek için giydirilir oda sıcaklığınıza göre zaten kalın bir uyku tulumu seçmişsiniz içini de çok giydirmişsiniz. Tog tablosuna daha iyi bakın bence
Woody ebruska 21 22 derecede tek zıbım n giydiriyorum. Terden hasta olır. Uyandırıp çıkarın üstğndekileri. Zaten tablosu vardır aldıgınızda üstünde. Ona göre giydirin
ebruska Woody sizce gün icinde nasıl giydirmeliyim peki? Kaynanamla tartıscaz az kaldı ben normal giydirdikçe o bastırıyor cocugu :( bide üşürse eğer nasıl anlarım üşüdüğünü mesela genelde elleri burnu soguk oluyor
Nildailay ebruska lwc 2.5 tog kullanıyorum ve ürün üzerimdeki şekli ile kullanıyorum içine ince zıbın sadece uyku tulumu bebeklerin üstünüm örtülmesi tehlikeli olduğu için tercih edilen birşey yani ekstra üstüne örtme diye birşey olmaz artı içideçık kalınuyku tulumu ve tog değerleri önemli bebeğim fazla ısınmasına neden olursunuz bu sadece terleme değil bebeğin kalp atışını bile hızlandırır biz nasıl terleyincenefesimiz daraları aay fena oldum deriz p hesap
Sinemes Nildailay Lcw uyku tulumu bedenleri tam oluyor mu? Almayı düşünüyorum da bebeğinizin kendi ayına göre mi alıyorsunuz ve tam oluyor mu üzerine acaba?
cankuzularim ebruska bacım naptın sen🤣 23 derece ev 1.5 tog uyku tulumu içinde sıfır kollu zıbın ayakları da açık yavrum 2 kisdir oyle uyur şimdi kızım 16 aylık o da aynı sekil